• PRO TV
  • Corina Caciuc, cadou special pentru Laurențiu Reghecampf! Antrenorul a împlinit 47 de ani

Corina Caciuc, cadou special pentru Laurențiu Reghecampf! Antrenorul a împlinit 47 de ani

Corina Caciuc, cadou special pentru Laurențiu Reghecampf! Antrenorul a împlinit 47 de ani

Laurențiu Reghecampf a împlinit 47 de ani, iar partenera sa, Corina Caciuc, a ținut să îi transmită un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de o fotografie în care apar doar ei.

Antrenorul de fotbal petrece cu mare fast de ziua lui de naștere, exact așa cum ne-a obișnuit, dovadă fiind chiar imaginile de pe rețelele de socializare. Postarea care a atras atenția tuturor a fost cea distribuită de Corina Caciuc. Deși este discretă de când a intrat în viața lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc nu a putut trece cu vederea acest eveniment foarte important, așa că a publicat un mesaj pentru partenerul ei:

„Pentru cel care m-a făcut Mamă. Îți urez o viață plină de bucurie și fericire. Te iubesc”, a scris Corina Caciuc pe Instagram.

Răspunsul antrenorului nu a întârziat să apară: „Te iubesc, Inimă!”, a fost mesajul pentru femeia care l-a făcut tată pentru a treia oară.

Nici fiul lui cel mare nu s-a lăsat mai prejos! Luca Reghecampf este alături de tatăl său, orice s-ar întâmpla, și a dovedit acest lucru de nenumărate ori. Tânărul a publicat un mesaj special pentru acesta: „La Mulți Ani, Tata! ???? Te iubesc! ❤️ @r.laurentiu”.

Sursă foto: Instagram/Laurențiu Reghecampf

VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni