• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cornel Ilie, marcat de pierderea tatălui: “Sunt convins că el acum e foarte bine!”

Cornel Ilie, marcat de pierderea tatălui: “Sunt convins că el acum e foarte bine!”

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, este în doliu. Artistul a făcut declarații emoționante în emisiunea Vorbește lumea, la câteva zile după ce și-a condus tatăl pe ultimul drum. 

Cântărețul a rememorat clipele frumoase petrecute alături de părintele său, cel care i-a fost mereu alături și l-a sprijinit în cariera muzicală. 

Cornel Ilie și-a amintit cu bucurie de momentele în care mergea împreună cu tatăl său la tenis sau atunci când primea discuri vinil cu Beatles de la acesta. 

“Am avut norocul să am o copilărie foarte frumoasă, și eu și fratele meu, Răzvan. Am crescut într-o familie care ne-a dat încredere. Am făcut toate nebuniile pe care ni le puneam în cap. Ne-a asigurat acea liniște și dragoste și distanța aia care să te lase să faci ce vrei, dar nici să nu te lase de capul tău. (…) Am descoperit împreună pasiunea pentru tenis. A construit o bază de tenis, pentru colegii lui de la Radiodifuziune, juca des tenis acolo”, a povestit Cornel despre tatăl său, care a fost director la Radiodifuziunea Română.

Vizibil marcat de pierderea suferită, artistul a declarat că tatăl său nu și-ar fi dorit să-l vadă trist.

“Sunt ok, cât se poate spune că ești ok în astfel de momente, dar tata a fost un om foarte vesel și nu și-ar fi dorit să fie nimeni trist. Mai ales că el…eu sunt convins că acum el este foarte bine. E foarte liniștit. Face ce vrea în momentul ăsta, așa că nu avem de ce să rămânem noi triști", a spus solistul. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni