Cosmin Seleși, interviu special la Vorbește lumea

09 Iunie 2023, 13:35

Citeste mai mult despre: Cosmin Selesi, Batem palma, show,

Cosmin Seleși a început deja filmările pentru al doilea sezon al show-ului „Batem Palma?”, iar la "Vorbește lumea" a venit să povestească despre "un sezon senzațional, un sezon care e altceva."

Cu sinceritate, Cosmin Seleși a spus că cei invitați au povești de viață incredibile, de-a dreptul inspiraționale. Din primul sezon, peste 80 de concurenți au făcut parte din concurs, iar 60 au fost aleși de calculator pentru întrecerea cu norocul și șansa de a câștiga premiul cel mare de 100.000 de lei. La finalul primului sezon s-a dovedit că alegerile, intuiția și șansa pot face să pleci acasă cu un pas mai aproape de a-ți îndeplini visul cu care ai intrat în show. În total, de-a lungul sezonului s-au câștigat peste 550.000 de lei. 

Seleși a răspuns și la întrebările mai provocatoare ale prezentatorilor Vorbește lumea și, printre aletele, a dezvăluit că cel mai tare i-ar plăcea să se blocheze în lift cu Adela Popescu și cu Pavel Bartoș. A vorbit și despre intenția sa de a pleca în America, dar și despre faptul că i-ar plăcea să facă ride sharing sau să lucreze în turism. Cu sinceritate însă, a mărturisit că cel mai mare regret al său e că nu a plecat din țară, în special în America, atunci când era mai tânăr.

Vedeți un interviu special atașat acestui material 

 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies