• PRO TV
  • Cosmin Seleși și-a înființat o trupă! Ce piese cântă și de unde i-a venit ideea

Cosmin Seleși și-a înființat o trupă! Ce piese cântă și de unde i-a venit ideea

Cosmin Seleși este unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune de la noi în țară. Acesta face parte din show-ul „Batem Palma?”, care va avea în curând premiera la ProTV! 

Cosmin Seleși este un bărbat carismatic, plăcut publicului larg și talentat, care are o mulțime de pasiuni. Acesta este om de televiziune, teatru și film, iar mai nou, a intrat și în sfera muzicală. Prezentatorul „Batem palma?” și-a înființat o trupă și ne-a povestit, în exclusivitate, despre ea!

„Cosmin Seleși Orchestra mi-a ocupat câteva zile bune din vara acesta. Este un proiect pe care eu l-am început în urmă cu 9-10 ani, dar nu s-a concretizat pentru că... era mai complicat. E complicat să ai o echipă de 10 oameni care să fie alături de tine când ai nevoie. Dar, între timp, s-a concretizat. Am o echipă minunată, îi îndrăgesc pe băieți, sunt trup și suflet alături de mine și eu alături de ei. Ideea a plecat de la faptul că mie îmi place foarte tare muzica românească”, a explicat el. 

„Sunt convins că nu există o persoană în lumea asta care să nu aibă o melodie care l-a marcat în tinerețe, care să îi amintească perfect de un moment... Se întâmplă ceva, s-a întâmplat ceva. Eu am câteva, aproape tot albumul de la „Pasărea Colibri”. Noi cântăm muzică de prin 1980-2000, inclusiv 2000, poate chiar 2001”,
a spus el.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni