CRBL, despre viața în Spania: „Spaniolul e leneș și înapoiat!"

08 Decembrie 2021, 13:17

Citeste mai mult despre: CRBL, interviu, Spania,

CRBL a fost invitat în emisiunea  „Vorbește Lumea” , a cântat și a povestit despre viața sa din Spania, dar și despre costurile de acolo, în special pe Costa del Sol. 

Deși îi place viața în Spania și apreciază multe, mărturisește că îi este dor de România. Consideră însă că Marbella, regiunea din Spania în care locuiește, este locul căruia îi poate spune „acasă, acum”.

„Fetele sunt acum acasă. Acasă este acolo unde e familia, nu aici. Eu am făcut patru ore până aici”, a declarat CRBL.

„În Marbella sunt chirii de la 500-700 de euro, un apartament de două camere, cu terase mari. Dar să ne înțelegem, dormitorul este o debara în Spania, după dimensiunile din România. Terasele sunt mari. Dacă vrei casă cum trebuie, vorbim și de sute de mii de euro chirie pe lună. Am avut teamă la fiecare pas, doar că noi suntem mult mai curajoși și ne asumăm. Mi-e foarte greu să îi înțeleg pe spanioli. Încă am dificultăți. Nu mă refer la limbă. Mă refer la felul lor. Spaniolul este foarte leneș și foarte înapoiat."

"Românul rezolvă orice situație. E supraviețuitor. Spaniolul, manana! Ne e dor de viteza cu care românii se adaptează la orice.  Sunt mulți români în Spania. Avem mulți prieteni, dar nu sunt genul care se duce acolo unde se duce toată lumea. M-am dus acolo pentru liniște. Căutam să mă bucur de lucrurile de care nu am apucat fără să mă oprească cineva, băi, CRBL."

„Scriu, fac muzică în continuare. Separat de treaba asta sunt de mult implicat în tot ceea ce ține de tehnologia asta nouă. De foarte mult timp sunt în zona asta. O să aduc un proiect aici, în România de care o să auziți. Mă interesează pentru că știu că  BLOCKCHAIN e de viitor.”

Alessia, fiica lui CRBL, are aproape 11 ani și se bucură de viața de acolo:

„Alessia merge la școală British. Pe primul loc este mereu școala Alessiei. Ea s-a adaptat foarte repede, este deja celebră la ea în școală. A fost desemnată să iasă în fața tuturor colegilor din școală și să vorbească în engleză. Spaniolă vorbește mai bine ca mine."
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies