Cristi Bozgan, dezvăluiri despre concurenții din Ferma. Orașeni vs. Săteni. Ce spune despre Elena Chiriac și Anna Lesko

10 Noiembrie 2020, 13:49

Autor: Diana Oprea

Cristi Bozgan, partenerul de prezentare al Mihaelei Rădulescu în emisiunea ”Ferma. Orășeni vs săteni”, a fost oaspetele emisiunii Vorbește lumea, unde a dezvăluit mai multe impresii despre concurenți, care se apropie ușor de marea finală. 

Iată ce părere are Cristi despre cei care au intrat în această competiție: ”Sezonul acesta vine cu surprize colosale. Sunt puternici fizic și am văzut că au dus tot ceea ce s-a întâmplat. Am și tras de ei, foarte adevărat, dar psihic sunt robuști”.  

Vorbind despre parcursul Elenei Chiriac, Cristi a menționat că este ”surpriza sezonului”: 

Te aștepți să întâlnești un copil de 18 ani care nu are o vastă experiență de viață, care este oarecum într-un ritm haotic. Am văzut un om coerent, un om foarte cerebral, un om care analizează foarte bine strategia fiecăruia și și-o asumă”

Printre concurenții pe care i-a cunoscut mai bine, se află Viviana Sposub, care s-a aflat o perioadă printre bandiți. Cristi o consideră un om foarte puternic: ”Este un om care nu ar renunța sub nicio formă la scopul pentru care a venit aici, în Fermă. Pe de altă parte, indiferent dacă ar fi pe cont propriu sau nu, rolul pe care și l-a asumat în continuare în Fermă este unul destul de serios și destul de asumat. Eu o văd, ca și pe Andrei, un concurent care poate ajunge în finală.

Analizând comportamentul Annei Lesko din competiție, Cristi Bozgan a avut numai cuvinte de laudă despre ea: 

Anna Lesko este un om pe care îl poți citi destul de greu. Este o gospodină. La prima vedere asta pare. Este un om cerebral, un om calculat, un om care încearcă să-și folosească strategia în așa fel încât să nu deranjeze în jurul ei, dar în același timă să-și atingă scopul.

Urmărește alte detalii interesante în materialul video de mai sus. 
 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies