• PRO TV
  • Cristi Minculescu împlinește 60 de ani: Am învățat care sunt lucrurile cu adevărat importante

Cristi Minculescu împlinește 60 de ani: Am învățat care sunt lucrurile cu adevărat importante

Cristi Minculescu împlinește 60 de ani: Am învățat care sunt lucrurile cu adevărat importante

Un etalon al muzicii rock românești, Cristi Minculescu împlinește 60 de ani de viață pe 9 ianuarie 2019. Iată care sunt lucrurile cu adevărat importante din viața sa!

Cristi Minculescu se confundă cu muzica rock, iar azi aniversează și 40 de ani de carieră în muzică. Solistul, care a cântat cu Iris până în 2017, cu o perioadă de pauză, a dezvăluit că se simte mai bine ca niciodată, că e puternic și că e dornic să învețe lucruri noi. 

Mă simt puternic și dornic să fac și să învăț lucruri noi. Vreau să țin pasul cu tot ce e nou, inclusiv tot ceea ce înseamnă social media. De altfel, dacă ne urmăriți paginile de Facebook și Instagram veți observa că suntem foarte activi”, declară rockerul, care până la 60 de ani a avut timp să învețe care sunt lucrurile importante din viața unui om.

În 2009 a trecut prin momente grele când a fost nevoit să suporte un transplant de ficat, în Germania, care i-a salvat viața. Minculescu suferea de o boală ereditară, polichistică hepato-renală, moștenită de la tatăl său. Muzicianul s-a confruntat cu o serie de chisturi la nivelul ficatului și rinichiilor, care au evoluat, afectând funcțiile organelor.

Artistul spune că a învățat în toți acești ani care sunt lucrurile care contează în viață, învățături pe care le transmite și fanilor săi. 

Până în acest moment al vieții mele am învățat care sunt lucrurile cu adevărat importante, că viața este fragilă și că trebuie să fiu mai bun, mai prezent în viața celor dragi mie, mai îngăduitor – chiar și cu mine însumi, dar în același timp mi-am dat seama că nu mai este loc de ezitări sau de evitat probleme nerezolvate”, mărturisește Cristi Minculescu cu ocazia acestei duble aniversări.

A înfințat o nouă trupă. Numele ei e legedar

Când a plecat din trupa Iris, lui Minculecu i s-a interzis să mai folosească numele acesteia. În 2018, instanța a decis că Minculecu și basistul Doru Bobeică pot folosi în continuare numele trupei Iris. Însă, anul trecut Minculecu a înființat o nouă trupă împreună cu Bobeică și chitaristul Valter Popa. Noua trupă a fost botezată „Bună seara, prieteni!”, după salutul celebru al lui Minculescu. 

Toată luna ianuarie va fi una dedicată distracției în trupa “Buna seara, prieteni!”, urmând ca și basistul Doru “Boro” Borobeică să-și sărbătorească ziua de naștere, astfel încât petrecerile cu prietenii și familiile vor fi încununate de un concert excepțional la “Berăria H” din București, în data de 26 ianuarie.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni