• PRO TV
  • Cristian Boureanu are o nouă iubită, după despărțirea de Laura Dincă

Cristian Boureanu are o nouă iubită, după despărțirea de Laura Dincă

Cristian Boureanu are o nouă iubită, după despărțirea de Laura Dincă

Cristian Boureanu iubește din nou, după despărțirea de Laura Dincă. Cine este Cristina Belciu, tânăra care i-a furat inima fostului politician. 

În luna august a anului trecut, Cristian Boureanu confirma despărțirea de Laura Dincă, după șase ani de relație.

Am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau”, declara Cristian Boureanu la acea vreme. 

Cine este noua iubită a lui Cristian Boureanu

Iată că fostul politician nu a stat foarte mult să-și plângă relația eșuată și deja și-a găsit o iubită la fel de frumoasă, dar și la fel de tânără. Cristian Boureanu și Cristina Belciu, numită „sosia” Monicăi Bellucci, formează cel mai nou cuplu din showbiz. El are 49 de ani, iar ea 24, însă diferența de vârstă nu este impediment în calea iubirii lor. Noua iubită a lui Boureanu este actriță, influencer și model.

Lumea nu știe nimic, pentru că noi asta ne-am dorit, să păstram totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge. Atât eu, cât și Cristian ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, a declarat Cristina Belciu, pentru viva.ro

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni