• PRO TV
  • Cristian Bozgan, despre concurenții de la FERMA: „Le-am promis că nu vor uita niciodată experiența asta”

Cristian Bozgan, despre concurenții de la FERMA: „Le-am promis că nu vor uita niciodată experiența asta”

Cristian Bozgan, despre concurenții de la FERMA: „Le-am promis că nu vor uita niciodată experiența asta”

Cristian Bozgan, co-prezentatorul emisiunii FERMA, de la PRO TV, vorbește în exclusivitate despre experiența sa alături de concurenți și Mihaela Rădulescu.

FERMA a început în forță, marți seară, demonstrându-le concurenților că n-au venit în vacanță la fermă. Cristian Bozgan, co-prezentatorul emisiunii de la PRO TV, a analizat prima ediție a noului sezon și ne-a dezvăluit cum se vede competiția din mijlocul ei.

Cristian, sunt pregătiți concurenții de la FERMA să facă față provocărilor de zi cu zi?

„Aici sunt două răspunsuri posibile: al concurenților și al meu. Mulți dintre ei au intrat în această provocare convinși că pot face față, cu ideea cât de rău poate fi? în minte. Au aflat imediat că nu e deloc cum se așteptau. Bănuiesc că ați văzut în prima ediție că șocul de acolo a fost unul real, Otilia de exemplu a avut câteva clipe în care s-a pierdut, a început să plângă și a avut nevoie de ajutorul colegilor ei. Una e ce-ți imaginezi și alta e realitatea. E frig, asta știau cu toții, însă nu s-au gândit ce înseamnă să parcurgi un traseu prin pădure, la minus 15 grade Celsius. Apoi, tot în prima ediție, a venit al doilea șoc: imediat cum au ajuns în FERMA, s-au relaxat și am stat la povești în jurul mesei, iar 10 minute mai târziu se pregăteau pentru primul duel în arenă. Ritmul de la FERMA este unul alert, iar concurenții au simțit asta din primele clipe. Așa vor și continua.” 

Care e primul lucru pe care ai simțit nevoia să îl spui concurenților la FERMA? 

Le-am promis că nu vor uita niciodată experiența asta și mă voi ține de cuvânt. Și le-am mai promis că nici pe mine nu mă vor uita prea curând. Și mă voi ține de cuvânt.” 

Ce muncă de la o fermă adevărată ți se pare imposibil de realizat? Dar cea mai frumoasă?

„Când vrei, poți. Nu cred în oamenii care se ascund în spatele unor neputințe, decât dacă sunt cu adevărat întemeiate. Nu există nicio muncă la o fermă care să mi se pară imposibil de realizat. Și dacă unii dintre concurenți vor crede asta, se vor convinge de contrariu.” 

Cum e să faci echipă cu Mihaela Rădulescu la FERMA? 

„Mihaela e un om minunat și mă bucur că lucrăm împreună. Ne cunoaștem de foarte multă vreme și trebuie să recunosc că mă ajută foarte mult. Ea este în televiziune de atâția ani, iar pentru mine este prima oară în fața camerelor și prețuiesc fiecare sfat pe care mi-l dă. Facem o echipă foarte bună împreună.”

Cum se simte FERMA dincolo de sticlă? Care ar fi câteva lucruri pe care noi nu le vedem?

„Voi spune doar atât: dacă s-ar putea transmite prin televizor gerul de aici, ar fi țurțuri în casele celor care ne privesc.”

Cristi, tu ai o experiență militară extinsă și ești specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme. Cum te-a ajutat asta, concret, la FERMA? Ai putea da un exemplu?

„În primul rând, experiența mă ajută în a-i ține pe concurenți motivați și focusați. Ei sunt acolo într-un mediu complet nou, cu oameni noi în jurul lor, fără aproape niciun element din cele cu care sunt obișnuiți acasă. Șocul psihologic este cel care nu le permite în majoritatea cazurilor să ducă sarcinile la capăt. Iar eu trebuie să intervin în anumite cazuri, să-i pun pe...făgașul cel bun. Veți vedea în continuare că îi voi învăța să se descurce în condițiile extreme de acolo – de exemplu unii dintre concurenți știu foarte bine acum să filtreze apă potabilă din zăpadă.”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni