• PRO TV
  • Cristiano Ronaldo, amintiri neplăcute cu sticla de suc! Ce a pățit când juca la Manchester United

Cristiano Ronaldo, amintiri neplăcute cu sticla de suc! Ce a pățit când juca la Manchester United

Cristiano Ronaldo, amintiri neplăcute cu sticla de suc! Ce a pățit când juca la Manchester United

Disputa de la Budapesta dintre Ungaria și Portugalia de la EURO 2020, care a avut loc zilele trecute, nu va rămâne în istorie doar datorită celor petrecute pe teren, ci și a faptelor care au avut loc la conferința de presă.

Înainte de meci, Cristiano Ronaldo a avut o ieșire care a devenit virală: la conferința de presă, unul dintre sponsorii EURO 2020, Coca-Cola, a pus în fața starului portughez două sticle de băutură. Fotbalistul le-a dat însă la o parte și a spus că lumea ar trebui să bea apă.

Imediat după gestul lui Cristiano Ronaldo, acțiunile Coca-Cola au scăzut drastic, compania înregistrând daune de 4 miliarde de dolari.

Potrivit jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor, Cristiano Ronaldo a apărut în trecut în reclame la Coca-Cola și la Pepsi, chiar dacă a afirmat că nu este de acord cu aceste băuturi. „Să vedem dacă fiul meu va deveni mare jucător. Momentan nu e. Bea cola și mănâncă mereu cartofi prăjiți, știe că nu sunt de acord, dar tot o face”, spunea, în anul 2020, fotbalistul portughez.

Sursa citată mai notează că starul a avut parte și de un incindent neplăcut din cauza acestei băuturi, pe vremea când juca la Manchester United. „Ronaldo a venit la micul dejun cu o Cola în mână. Giggs l-a pus la perete și i-a spus «Să nu mai faci asta niciodată!»”, a dezvăluit fostul fotbalist norvegian Jan Aage Fjortoft, care acum este comentator TV. Acesta a afirmat că incidentul i-a fost povestit de Ole Gunnar Solskjaer, care a jucat la Manchester United în perioada 1996–2007 și care acum este antrenorul echipei engleze.

Vezi și: Genul programului: fotbal! EURO 2020 se vede la PRO TV și pe VOYO

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni