• PRO TV
  • Cristina Cioran a parasit "Ferma Vedetelor", cu o saptamana inainte de marea finala LIVE, de pe 30 mai!

Cristina Cioran a parasit "Ferma Vedetelor", cu o saptamana inainte de marea finala LIVE, de pe 30 mai!

Cristina Cioran a parasit "Ferma Vedetelor", cu o saptamana inainte de marea finala LIVE, de pe 30 mai!

Cel mai asteptat duel a avut loc aseara, la Ferma Vedetelor. Cele doua prietene, Vica si Cristina, au ajuns impreuna in ringul duelului si au trecut prin probe de forta foarte grele. Emotie, tensiune, lacrimi, dar si presiunea psihologica de a se lupta cu cineva drag au fost elementele principale ale unui duel absolut spectaculos. 

Ferma Vedetelor a fost urmarita in intervalul de difuzare, intre 22:32 - 00:36, de peste 1.1 milioane de romani la nivel national. In minutul de aur, de la 23:50,aproximativ 1.4 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 7.4 puncte de rating si 21.3% share, in timp ce postul de televiziune situat pe locul doi a obtinut 6.2 puncte de rating si 18.0% share.

Atmosfera in casa s-a relaxat inainte de ultimul duel. Toti s-au schimbat si au realizat ca pot fi mai buni in putinul timp ramas: „Toata atmosfera s-a schimbat in casa. Toti am devenit mai buni, mai draguti, am inceput sa ne iubim si sa ne acceptam asa cum suntem. Cred ca ne pare rau ca se termina!”, a spus Vica.

Nea Rata i-a luat la rost si i-a pedepsit pentru ca au pescuit mancare din bucataria incuiata: „Lasa ca schimbam noi foaia!”. Ionut, Augustin si George au trebuit sa se suie si sa stea in copac jumatate de ora. 

Vica a avut parte de o surpriza extraordinara cand nu se mai astepta. Ea era singura concurenta care nu a primit nicio vizita in ferma, insa de aceasta data prietena ei cea mai buna a venit pentru a o incuraja, inainte de confruntarea cu Cristina. „Este prietena mea foarte, foarte buna! E prietena cu care eu vorbesc in fiecare zi, ma vad aproape in fiecare zi! M-am bucurat foarte, foarte tare!”, a spus Vica. 

Pentru a castiga momentul de intimitate, Vica si Cristina au pus in scena o prezentare de moda la costume de baie retro. Momentul a starnit hohote de ras. Fetele nu s-au putut abtine si au fost puse pe glume. Ele au imbracat costumele peste hainele lor, s-au urcat pe masa si au dansat acompaniate de Dan. 

Retrasa in casuta izolata din padure, Vica i-a marturisit Iuliei Vantur: „Stiam ca la un moment dat o sa ajung sa ma duelez cu ea! Am sperat ca poate o sa fie saptamana viitoare!”. Cand a auzit ca ar vrea sa mearga acasa, Iulia i-a spus: „Sa ajungi in punctul acela in care sa dovedesti ca o femeie este atat de puternica incat sa castige in fata unui barbat, asta-i mare lucru!”. 

Si Cristina i-a destainuit Iuliei ca: „Imi pare rau ca am ajuns la duel cu Vica. Stiam ca se va intampla. Speram, totusi, sa fie in semifinala. Se pare ca, intr-adevar, baietilor le e frica de femei!”, „Atat eu, cat si Vica, ne vom lupta sa ramanem in ferma! Imi doresc foarte mult sa castige cea mai buna, ca o femeie sa poata sa ajunga in semifinale si sa poata demonstra cat de departe poate ajunge daca are vointa, ambitie si forta!”. 

La prima proba, Taie-i craca adversarei, cele doua au stat pe cate doua barne si au trebuit sa taie barnele pe care statea adversara. Cea care a reusit sa faca acest lucru cel mai repede a fost Vica, castigand astfel prima proba. 

Inainte de inceperea celei de-a doua probe, Augustin a acuzat-o pe Cristina ca nu si-a dat interesul. Astfel, el i-a dat argumente sa lupte si sa o motiveze: „Puneti mana si duelati-va, ca ati stat trei luni de zile! Unde-i orgoliul ala? Unde-i scandalul? Unde-i incrancenarea aia?!”. 

La cea de-a doua proba, Potcoava norocoasa, Cristina a fost determinata, dupa discutia avuta cu Augustin. Vorbele lui i-au prins foarte bine, drept dovada ea a reusit sa gaseasca cele 16 potcoave ascunse in noroi, castigand runda. Proba a fost plina de tensiune, iar la final Cristina a avut un moment de luciditate, extrem de emotionant, acela in care ea a fost intrebata ce simte in acel moment si a raspuns printre lacrimi, stand in genunchi, in noroi: „Mizerie!”.

La cea de-a treia proba, Turnul lemnarului, cele doua au trebuit sa sparga busteni in patru si sa ii aranjeze in turn. Cea care a reusit sa faca prima turnul a fost Vica. Astfel, ea a castigat duelul cu cea mai buna prietena a ei, Cristina.

Cele doua s-au imbratisat la final, au plans si s-au incurajat una pe alta. Cristina a spus, printre lacrimi: „Imi pare foarte rau ca plec si imi pare foarte rau ca ramane Vica singura, fara mine! Dar, ramane cu Dan si Ionut, cu George si cu Augustin. E foarte puternica si am stiut asta. Nu a avut niciodata sansa unui duel dur sa demonstreze cat de puternica e!”. Despartirea de colegi a fost foarte emotionanta, iar Vica a marturisit dupa plecarea Cristinei: „Acum am o responsabilitate si mai mare!”. 

In editia de luni, de la 20:30, telespectatorii vor vedea cum se va descurca Vica, ramasa singura intre patru barbati puternici. Ce noi provocari li s-au pregatit fermierilor, ce tratemente de rasfat isi pregatesc, dar si ce cadouri hranitoare primesc cei cinci fermieri, ramane de vazut luni, numai la PRO TV. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni