Cristina de la Căsătoriți pe nevăzute, dezamăgită de decizia lui Georges. Ce crede despre viitorul relației lor 

02 Noiembrie 2021, 13:39

Autor: Cristina Tapu

Cristina și Georges formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale emisiunii Căsătoriți pe nevăzute. Povestea lor de dragoste pare să fie una pe placul telespectatorilor, însă Cristina a primit o veste care a indispus-o și a făcut-o să se gândească serios la viitorul relației.

Cristina a fost invitată marți în platoul emisiunii Vorbește lumea. Concurenta Căsătoriți pe nevăzute a povestit despre relația pe care o are cu Georges, cel cu care s-a căsătorit în timpul show-ului.

Ea a primit recent o veste proastă din partea bărbatului: el a acceptat un job de marinar, ceea ce prespune faptul că va fi departe de soția sa o bună parte din timp. 

Întrebată ce crede despre posibilitatea continuării relației la distanță, Cristina a dezvăluit: "Am spus că este un experiment. Începutul a fost mai greu.Multă lume nu credea că emisiunea este pe bune, dar este foarte frumoasă experiența. Am fost foarte fericită că am găsit pe cinveva de care chiar îmi place. Nu mi-a picat foarte bine atunci când am aflat că va pleca. Mi s-a părut că s-a panicat și a căutat un pretext să fugă de responsabilitate, de tot stresul de a fi filmat și urmărit non-stop". 
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies