• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cristina Demetrescu face previziuni pentru prima parte a lunii martie! Care este cel mai norocos semn al zodiacului?

Cristina Demetrescu face previziuni pentru prima parte a lunii martie! Care este cel mai norocos semn al zodiacului?

Cristina Demetrescu a făcut previziunile astrale pentru prima jumătate a lunii martie și a atenționat fiecare zodie în anumite domenii. 

Cristina Demetrescu afirmă:

"Aceste două săptămâni, zodiile înoată. Mercur, care este planeta comunicării, va intra în Pești, nu ne adunăm gândurile, trebuie să ne concentrăm pe anumite probleme și nu ne adunăm. (...)Saturn va schimba zodia și va intra în Pești. (...) Până să intre Mercur în Pești și Saturn în Pești, ele se vor întâlni pe ultimul grad al Vărsătorului și Vărsătorul este un semn al viitorului și trebuie să ne gândim la viitor, pentru că deciziile care se iau în această perioadă, s-ar putea să conteze enorm pentru viitorul nostru; foarte multe oportunități, pentru că sunt doi benefici care se întâlnesc, pe data de patru, Venus și Jupiter.(...) Mare atenție la atașamentele noastre, pentru că e posibil să pierdem oportunități."


Legat de primul semn al zodiacului, Cristina Demetrescu spune:

"Berbecul este cel mai norocos, am putea chiar să îi invidiem pe Berbeci pentru că la ei se strâng toate planetele bune și sunt și oameni cheie în anumite probleme, cumva de norocul lor mai depind și alții, mai multă concentare pe lucrurile esențiale și să aibă grijă să nu rateze."

Vedeți previziunile pentru fiecare zodie în parte în video-ul atașat

FOTO: FACEBOOK CRISTINA DEMETRESCU

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni