• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii februarie. Ce zodii au noroc la bani și în carieră

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii februarie. Ce zodii au noroc la bani și în carieră

Cristina Demetrescu a fost invitată în platoul Vorbește lumea și ne spune ce ne rezervă astrele pentru prima jumătate a lunii februarie.

“Este o perioadă foarte bună pentru progres. Oamenii pot simți că progresează, că sar un nivel. Sunt două săptămâni în care putem învăța din greșeli. Este puțină tensiune între femei și bărbați…Venus și Marte nu sunt în poziția lor cea mai fericită, în sensul că femeile sunt prea idealiste și bărbații sunt puțin cam șmecheri în această perioadă”, a explicat astrologul. 

BERBEC: “Nativii din zodia Berbec ar putea să meargă la doctor, să-și facă un mic control, sau poate chiar o intervenție ușoară. Ar putea să-și calce și pe orgoliu și să se împace cu cineva. Ar putea și să declare un sentiment cu puțin mai mult curaj”.

TAUR: “Doi prieteni care au mers împreună până în momentul de față și au împărtășit o cale comună, este foarte posibil să închidă o experiență de viață. Este mai bine ca un Taur să vadă semnele și să se despartă în condiții amiabile decât să lase următorii trei ani să vină cu anumite dezamăgiri în care practic nimeni nu este de vină”.

GEMENI: “Ar putea să găsească o persoană drăguță, descurcăreață, dispusă să le rezolve anumite probleme administrative sau în relația cu autoritățile. Geamănul ar putea să facă pași importanți în carieră și să conteze foarte mult în evoluția lor pentru următorii trei ani. (…) Succes, scrie pe harta unui Geamăn”.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni