• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii iunie:„S-ar putea să apară iubiri noi...”

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii iunie:„S-ar putea să apară iubiri noi...”

Invitată în platoul Vorbește lumea, Cristina Demetrescu a dezvăluit ce ne rezervă astrele pentru prima jumătate a lunii iunie.

BERBEC.Am să fac un zodiac al lui Venus. Uite, Venus pentru Berbeci intră pe casa sentimentelor, a iubirii, acolo unde evident Luna Neagră și Marte este posibil să fi cauzat niște probleme. S-ar putea să apară iubiri noi peste răni vechi. S-ar putea să revină cu puțină speranță sau cu puțin mai multe gânduri bune, în așa fel încât Berbecul, care este zodie de foc, să nu dea foc de tot la ce are frumos și bun. Același lucru pentru Berbeci și în relația cu copiii. Venus vine cu speranță și pentru cei care au copii și pentru cei care n-au copii”.

TAUR. „Pe Taur poate să-l ajute cineva în primul rând în familie. Poate să vină un musafir, nu neapărat nepoftitit, ci cineva care vine cu vești bune, cu cadouri, cu soluții, o împăcare de familie, cineva care să-l ajute într-o problem imobiliară, să-i dea o soluție”.

GEMENI. „Atenție! Luna Neagră, Venus pentru Gemeni sunt exact pe comunicare. Geamănul are arma asta, care trebuie s-o folosească intelligent. Din păcate, amestecul ăsta de planete îl va pune în situații destul de imposibile pe Geamăn, pentru că trebuie să fie și drăguț, și diplomat. Uneori să știi că trebuie să mai și mintă așa cu tâlc. Dar una peste alta, Venus aduce lucruri bune pentru zodiac Gemeni și mai ales contracte și promisiuni pentru viitor”.

Vezi previziunile pentru toți nativii zodiacului în materialul VIDEO de mai sus


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni