Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru prima parte a lunii septembrie

Invitată pe platoul Vorbește Lumea, Cristina Demetrescu a vorbit despre ce au în plan astrele pentru prima parte a lunii septembrie. Mercur intră în zodia Balanței din data de 10 septembrie până pe 2 octombrie, iar acest lucru aduce schimbări în relații, asocieri, parteneriate. Iată cum vor fi afectate zodiile:

Berbec: "Mercur Retograd este pe casa căsătoriei, a parteneriatelor. Soțul/ soția s-ar putea răzgândi într-o anumită situație sau chiar un partener vine cu niște rectificări la unele discuții avute în prealabil. În schimb, berbecul se descurcă foarte bine pe partea de serviciu, chiar începe să facă lucruri care îi plac și caut mai mult bucuria în muncă. Chiar poate să schimbe locul de muncă și are noroc aici."

Taur: "Atenție la recidive medicale. Atenție la cei care sunt freelanceri și fac activități și cred într-un vis, dar acolo sunt și niste lucruri administrative de care trebuie să aibă grija, pentru a nu avea probleme cu legea. Unii sunt prea visători. Venus care este în zodia Fecioarei le aduce taurilor surprize în dragoste și celor căsătoriți sau în relații serioase, copii."

Gemeni: "Pe gemeni nu trebuie să-i ia gura pe dinainte când fac promisiuni în dragoste. După data de 10 s-ar putea să se mai răzgândească. Răzgândirea la gemeni este ceva natural (...). Îi apucă renovatul în casă, vor să schimbe, cineva vine cu o idee, un ochi critic."

Vezi restul materialului în videoclipul de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni