Cristina Demetrescu, previziuni pentru a doua jumătate a lunii martie

Cristina Demetrescu a fost prezentă în emisiunea Vorbește Lumea, acolo unde Lili Sandu a recunoscut că a devenit din ce în ce mai emotivă în ultima perioadă. Atât prezentatorii, cât și telespectatorii vor să afle care este motivul pentru care această perioadă este atât de încărcată din punct de vedere energetic și doar doamna astrolog poate dezvălui adevărul!

Atât Lili Sandu, cât și Shurubel și Bogdan știu că astrologul Cristina Demetrescu are întotdeauna dreptate atunci când citește în stele. După ce Lili a recunoscut că este din ce în ce mai emotivă în ultima perioadă, „șefa la stele” a dezvăluit care este motivul pentru care ne simțim mai încărcați energetic în ultima perioadă:

„Pe 25 martie iese Marte din Gemeni, unde a stat 7 luni și ne-a zăpăcit pe toți și intră în semnul emoțional al Racului, unde va crea niște descătușări de emoție. Unii plâng, alții se înfurie. Descătușarea asta vine precum s-ar sparge barajul”, a spus Cristina Demetrescu. 

În ceea ce privește perioada următoare, planetele au parte de schimbări uimitoare care aduc cu sine o mulțime de diferențe în viețile noastre cotidiene. 

„Următoarele două săptămâni sunt extrem de complexe. Saturn a intrat deja în zodia Pești pentru următorii trei ani și va trebui să încercăm să ne folosim mai mult intuiția de aici înainte, pentru a descifra misterele vieții care devin și mai complicate. Jupiter și Chiron este o conjuncție de planete care ne ajută la înțelepciune, tot într-un context amestecat. 

Venus va intra în Taur și se schimbă sistemul de valori spre bine. Există și o tendință mai modernă a lui Venus. Mercur iese din Pești și intră în Berbec”
, a spus ea.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni