• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cristina Joia, sfaturi utile pentru a scoate orice sufragerie din anonimat: "Important este să spună ceva despre noi"

Cristina Joia, sfaturi utile pentru a scoate orice sufragerie din anonimat: "Important este să spună ceva despre noi"

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, a pășit miercuri, 29 septembrie, în platoul Vorbește lumea pentru a oferi telespectatorilor o serie de sfaturi utile privind amenajarea living-ului. 

Cristina Joia are un program extrem de ocupat în ultima perioadă, ținând cont că filmările pentru al treilea sezon al emisiunii Visuri la cheie sunt în plină desfășurare. Cu toate acestea, ea și-a făcut timp pentru a oferi telespectatorilor Vorbește lumea câteva sfaturi folositoare care pot scoate orice living din anonimat. 

Întrebată cum am putea transforma o canapea incomodă într-un loc plăcut ea a răspuns: "Important este să avem un suport mai moale, o păturică pusă pe un colț, dar trebuie să avem grijă la texturi și la cromatică. Trebuie să ținem cont de cromatica ambientului și să temperăm nuanțele".

Potrivit designerului, căminul fiecăruia dintre noi trebuie să aibă o atmosferă plăcută, relaxantă. "După 10-12 ore de muncă, când ajungi acasă, căminul trebuie să fie ca un fel de sanctuar. Nu contează cât de mare sau cât de mic este, important este să spună ceva despre tine", a concluzionat designerul.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni