• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Cristina Neghină își poate crește fetele în siguranță în noua lor casă, transformată complet de Visuri la cheie

Cristina Neghină își poate crește fetele în siguranță în noua lor casă, transformată complet de Visuri la cheie

Cristina Neghină își poate crește fetele în siguranță în noua lor casă, transformată complet de Visuri la cheie

Echipa Visuri la cheie a schimbat radical viața unei mame de 30 de ani din Comana de Sus, județul Brașov. Ceel 4 fiice ale ei sunt încântate că mama lor e, în sfârșit, fericită.

O mamă, 4 fiice și o casă de vis. Poate fi un titlu reușit de poveste cu final fericit, scrisă de echipa Visuri la cheie miercuri seară, la PRO TV. Cristina Neghină, din Comana de Sus, județul Brașov, le poate oferi un nou start celor 4 fiice ale ei, pentru că cea mai mare problemă a lor a dispărut ca prin minune.

Doamne, Iisuse Hristoase. Nu-mi vine să cred. Îți mulțumesc ție, Doamne”, au fost primele cuvinte ale Cristinei Neghină când și-a văzut noua casă.

Viața Cristinei și a fiicelor ei s-a schimbat radical după intervenția echipei Visuri la cheie. A meritat-o, fiindcă prea s-a chinuit până acum.

Cristina Neghină și fetele ei locuiau într-o casă neterminată. Ea și fostul ei soț au început construcția căminului lor după mai mulți ani de muncă în Spania. S-au chinuit cot la cot pentru a-și ridica acest cămin, în care să-și crească fetele. 

Anul trecut, însă, bărbatul le-a părăsit, lăsâd-o pe Cristina să crească singură 4 fete de școală într-o casă parcă bântuită. Nicio cameră nu era amenajată pentru a putea fi locuită, însă Cristina a reușit cumva să se mute cu fiicele ei într-o odaie.

Ne-a abandonat în Ajunul Crăciunului, n-aveam mâncare, n-aveam absolut nimic în casă. Ne-a lăsat vai și amar de capul nostru”, a dezvăluit tânăra.

Acolo le-a găsit echipa Visuri la cheie și tot acolo a început noua lor viață. Vedeți mai jos cum s-a schimbat destinul familiei Neghină!



Visuri la cheie - Crede în oameni!

Ai ratat emisiunea? O poți vedea integral și gratuit pe PROTVPLUS.RO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni