• PRO TV
  • Cristina Spătar, cu un decolteu amețitor. Cum au reacționat fanii ei de pe Instagram

Cristina Spătar, cu un decolteu amețitor. Cum au reacționat fanii ei de pe Instagram

Cristina Spătar, cu un decolteu amețitor. Cum au reacționat fanii ei de pe Instagram

Cristina Spătar este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe din showbiz-ul românesc. La 48 de ani, artista supranumită „regina muzicii R&B” are o siluetă de invidiat. 

Cristina este mândră de felul în care arată și nu odată s-a pozat în ținute sumare pe Instagram. Recent, artista a postat un selfie, lăsând să se vadă decolteul generos. Fanii au reacționat imediat cu zeci de comentarii de apreciere: ”Wow, ce frumoasă și ce decolteu sexy...”, ”Ce sâni superbi ai, dragă Cristina, te pup”, ”Doamne, cât de plăcută și de elegantă ești, multumesc că-mi bucuri ochii”, i-au scris unii admiratori. 

Cristina se menține în formă prin ședințe regulate de pilates. ”Ce poate fi mai frumos pentru o femeie decât să se privească în oglindă și să fie mulțumită de ceea ce vede, așa cum o fac eu de când merg la sală”, a scris Cristina pe contul ei de Instagram. 
 


După divorț, Cristina Spătar și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat cu 21 de ani mai tânăr. Este vorba despre Tiberiu Vărzaru, care i-a fost și antrenor de fitness. “L-am cunoscut înainte cu două luni de divorț și a fost un sprijin pentru mine. M-a curtat asiduu și am zis de ce nu? A fost omul potrivit la locul potrivit”, a spus cântăreața în emisiunea La Măruță

 

Sursă foto: Instagram/ cristina.spatar
 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro.

Vezi și: 
Întrebarea Mesei Rotunde cu IHATEPINK: Ce propunere are pentru Alina Eremia, Mimi si Cristina Ich? 



 




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni