• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cristina Spătar, despre dramele transformate în lecții de viață: Fiecare avem de dus o cruce. A mea e cam grea...

Cristina Spătar, despre dramele transformate în lecții de viață: Fiecare avem de dus o cruce. A mea e cam grea...

Cântăreața Cristina Spătar a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, unde a povestit despre cele mai grele încercări ale vieții ei. 

Puțini știu că, pe la vârsta de 22 de ani, Cristina și-a pierdut mama, care suferea de cancer. Ea a îngrijit-o timp de 3 ani, sora ei fiind plecată în străinătate, iar tatăl le-a părăsit.
Astăzi tată meu, acum recent am aflat, are și el cancer ganglionar. Alături de sora mea, încercăm să facem tot ce putem să-i fim alături, pentru că nu e ușor. Chiar dacă el a fost un tip foarte dur, el ne-a educat așa militărește, e totuși tatăl nostru și trebuie să avem grijă de el.”

Cristina Spătar a mai trecut și printr-un divorț, care a consumat-o mult. De asemenea, din dorința de avea copii, a făcut mai multe tratamente și fertilizări în vitro. În prezent, copiii sunt cei care o susțin și o ajută să meargă mai departe.

Există Dumnezeu și cred că El îmi dă toate astea ca lecții, să învăț din toate astea. Așa se spune din bătrâni, că fiecare are de dus o cruce. A mea e cam grea, dar trebuie să o duc. Iar copiii sunt ceea ce mi-a dăruit Dumnezeu, spune Cristina. 

Urmărește materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni