• PRO TV
  • Cristina Țopescu a murit. La cine se gândea în ultima ei postare de pe Facebook

Cristina Țopescu a murit. La cine se gândea în ultima ei postare de pe Facebook

Cristina Țopescu a murit. La cine se gândea în ultima ei postare de pe Facebook

Fiica marelui comentator sportiv Cristian Țopescu s-a stins în propria casă, singură. Cristina Țopescu a fost găsită în patul ei, în pijama. Care a fost ultimul ei mesaj.

Trei săptămâni, Cristina Țopescu nu mai fusese văzută de vecinii ei. Totuși, acest aspect nu i-a alertat, fiindcă unii au presupus că e plecată din țară. 

Jurnalista a fost văzută ultima oară la 19 decembrie 2019, însă pe 26 decembrie a transmis un mesaj de admirație față de Papa Francisc, pe contul ei de Facebook.

Mai mult, la 13 decembrie 2019 a postat un mesaj public și pe pagina ei de Facebook. În postarea sa, Cristina Țopescu deplângea lentoare anchetei în cazul Colectiv.

„CE FEL DE OAMENI OR FI JUDECĂTORII DIN PROCESUL TRAGEDIEI COLECTIV?

Vreți să știți cam cum decurg audierile părinților cărora le-au murit copiii la Colectiv? Ați putea să credeți că doamna doctor Ruxandra Geambașu, mama Ioanei, care avea 18 ani, e întrebată de judecător cât de atașată era de fiica ei? Sau că domnul Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru,care avea 22 de ani, trebuie să dovedească și el, cu martori, că a suferit și cât a suferit după ce și-a pierdut fiul?”, scria jurnalista.

Cristina Țopecu a murit la 59 de ani, iar polițiștii au deschis un dosar de moarte suspectă.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni