• PRO TV
  • Cu un abdomen ca asta n-ai cum sa te rusinezi la plaja. Cum se mentine in forma Cristina Caramarcu

Cu un abdomen ca asta n-ai cum sa te rusinezi la plaja. Cum se mentine in forma Cristina Caramarcu

Cu un abdomen ca asta n-ai cum sa te rusinezi la plaja. Cum se mentine in forma Cristina Caramarcu

Reprezentanta Romaniei la Eurovision 2018, Cristina Caramarcu, are un abdoment de invidiat. E atat de plat incat poti sa tai verdeata pe el. Care e secretul solistei trupei The Humans.

In copilarie visa sa devina gimnasta. A si inceput sa practice acest sport la Onesti, orasul care a dat Romaniei atatea nume mari: Nadia Comaneci, Georgeta Gabor, Anca Grigoras. Insa, Cristina Caramarcu nu si-a putut urma visul din cauza starii ei bolnavicioase. „La sase ani am inceput gimnastica de performanta si m-am antrenat vreme de doi ani. Din cauza presiunii si a antrenamentelor destul de dure m-am imbolnavit. Nu aveam un fizic pregatit pentru asa ceva, eram cam bolnavicioasa, drept pentru care ai mei m-au retras de la gimanstica. Mi-ar fi placut sa fac performanta in acest sport”, ne-a spus Cristina Caramarcu.

Nesansa pe care a avut-o in copilarie nu a oprit-o sa practice sporturi in afara arenelor. Reprezentanta Romaniei la Eurovision 2018, solista trupei The Humans, se antreneaza de zor in parcul din apropierea casei sale, Carol I. Executa patru exercitii diferite, in patru serii, cel putin patru zile pe saptamana

Incepe cu o incalzire usoara, dupa care isi pune toate grupele de muschi in miscare. Alearga si coboara pe scari in parc de patru ori, iar Parcul Carol are destule! Urmeaza un alt exercitiu de urcat pe scari, in care isi lucreaza atat abdomenunl, cat si coapsele si muschii fesieri. Nu e o urcare propriu-zisa, ci mai degaba un topait in urcare.

Al doilea exercitiu ii solicita abdomenul la maximum si presupune realizarea a 15 forfecari in plan drept. Executa patru sesiuni a cate 15 repetari, despartite de pauze scurte. Pe contul ei de Instagram posteaza constant filmulete de la antrenamentele sale, deci pot fi luate ca exemplu.

 

Abs on #workout #abs

A post shared by Cristina Caramarcu (@karamarca) on

Al treilea exercitiu presupune realizarea a patru serii de fandari, de urcari si coborari, iar de mare ajutor aici este o banca din parc. „Acest exercitiu e mai mult pentru picioare si fesieri, pentru ca in urcare toata greutatea corpului se lasa in piciorul care face urcarea”, ne spune Cristina, care ne arata chiar ea cum se executa acest exercitiu. 

 

Here we go again ????️ #luvthehumans #thehumans #behuman #workout

A post shared by Cristina Caramarcu (@karamarca) on

Antrenamentul mai contine un exercitiu de tractiuni la punct fix. Insa cele patru serii a cate 15 repetari le face acasa, unde si-a amenajat o bara speciala pentru acest exercitiu. Genunchii se indoaie si se aduc la piept, formand un unghi de circa 90 de grade. Flexarile se alterneaza cu usoare rotiri de bazin pentru a da complexitate exercitiului. 

 

????

A post shared by Cristina Caramarcu (@karamarca) on

Cristina face acest exercitiu inclusiv la Roma, unde locuieste circa sase luni pe an impreuna cu logodnicul ei Rosario. Iubitul ei a cerut-o in casatorie chiar la Lisabona, inainte de evolutia ei de la Eurovision. „Avem o relatie care dureaza de opt ani, dar nu ne grabim sa facem nunta. Deocamdata, nu ma vad in ipostaza de mireasa, imbracata in rochie alba. Poate mi se vor schimba gandurile, dar acum nu avem o data programata”, ne-a spus Cristina.

Solista trupei The Humans ne-a acordat un interviu exclusiv, in care a explicat ce a insemnat pentru ea nereusita de la Eurovision. Detalii AICI.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni