• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cum a reacționat soțul Roxanei Hulpe când a aflat că prezentatoarea TV este însărcinată

Cum a reacționat soțul Roxanei Hulpe când a aflat că prezentatoarea TV este însărcinată

Prezentatoarea TV, Roxana Hulpe, a venit pe platoul de la Vorbește Lumea și a vorbit despre sarcină, căsătorie și viața de familie.

Vedeta este însărcinată în șapte luni cu o fetiță și este în culmea fericirii. Mărturisește că acest copil s-a produs dintr-o dragoste foarte mare și că, atât ea, cât și soțul ei îl așteaptă cu brațele deschise. Întrebată cum a reacționat partenerul la vestea că a rămas însărcinată, Roxana Hulpe a oferit un răspuns detaliat, cu zâmbetul pe buze:

"Eram la mare, a treia zi după ziua mea, pe 3 iunie, și am făcut un test pentru că asta am simțit, dar n-am zis nimănui că merg să fac acest test. Eram undeva la o terasă, și când am ieșit de unde făcusem testul, el vorbea la telefon cu cineva, i-am întins testul și el a zis "revin, pa". După care s-a bucurat foarte tare, dar a plecat jumătate de ora de la masă, s-a plimbat singur pe plajă și a revenit fericit: "bine, începem, ne pregătim". A fost o bucurie foarte mare și toate s-au legat, a fost 3 iunie când am aflat că sunt însărcinată, 3 august când m-a cerut în căsătorie la Cluj, acasă și 3 septembrie când ne-am căsătorit, am făcut cununia civilă."

De asemenea, vedeta a povestit și cum a venit spectaculoasa cerere în căsătorie.

Vezi interviul integral în materialul video de mai sus:


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni