• PRO TV
  • Cum arată Tiberiu Albu la cinci ani după ce a câștigat “Vocea României”? S-a tuns și s-a vopsit

Cum arată Tiberiu Albu la cinci ani după ce a câștigat “Vocea României”? S-a tuns și s-a vopsit

Cum arată Tiberiu Albu la cinci ani după ce a câștigat “Vocea României”? S-a tuns și s-a vopsit

În anul 2014, chiar în primul lui sezon ca antrenor la “Vocea României”, Tudor Chirilă reușea să câștige cel mai urmărit show muzical din România cu elevul său Tiberiu Albu.

Tânărul rocker reușea să pună mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro după o finală în care a cântat, printre altele, piesa ”Stairway to Heaven”, a celor de la Led Zeppelin.

După succesul înregistrat la “Vocea României”, Tiberiu Albu a devenit artist independent, a apărut foarte rar în spațiul public și s-a căsătorit în iunie 2018, la vârsta de 25 de ani.

În vara acestui an, Tiberiu Albu a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre viața lui, fostul câștigător de la “Vocea României” fiind schimbat față de perioada în care a devenit cunoscut datorită show-ului TV.

În emisiunea lui Măruță, Tiberiu Albu a apărut tuns, în timp ce la “Vocea României” avea părul lung. La doar o lună după ce a apărut din nou la Pro TV, artistul și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu noul lui look: s-a vopsit blond!

Vezi și: Tiberiu Albu, după Vocea României, succes în muzică

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni