Cum este văzut parcursul lui Gabriel Toader în Ferma de către cea mai bună prietenă a lui: El nu are nimic de apărat

13 Octombrie 2020, 15:08

Autor: Diana Oprea

După ce a dormit în pădure și a participat la mai multe probe grele, Gabi Toader a revenit în Fermă, alături de colegii lui din echipa bandiților. Acum este gata să-i înfrunte pe cei care l-au dezamăgit. 

Mădălina Buhat, prietena lui Gabi Toader, a discutat cu Vali Bărbulescu despre parcursul lui, iar momentul a fost transmis în emisiunea Vorbește lumea. 

Fiind întrebată despre comportamentul lui în competiție, Mădălina a explicat de ce Gabi are tendința să ridice vocea, manifestându-se mai vulcanic față de ceilalți concurenți: ”Cred că bucătăria te învață să țipi, n-ai văzut filmele alea cu chefi, toți țipă...”

Mădălina a spus că Gabi a venit în concurs nu neapărat pentru bani, ci pentru a-și demonstra ”că poate”. El se comportă firesc, așa cum este și acasă, spre deosebire de alți concurenți, spune ea. 

El nu are nimic de ”apărat”. Toți s-au dus acolo ca pe scenă. Băi, să-mi apăr imaginea, mâine poimâne lansez o piesă (...) El e la modul...ce mă interesează pe mine ce zice ăla de pe stradă”.

Urmărește imaginile video de mai sus. 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies