Cum gestionează vedetele crizele de plâns ale copiilor

Vedetele au spus cum reușesc să depășească crizele de plâns ale celor mici. Iată și care au fost momentele în care au ajuns la capătul puterilor în viața de mamă!

Vedetele din România au fost întrebate care au fost momentele cele mai grele referitoare la crizele de plâns ale celor mici. Astfel, Nicole Cherry, Andreea Ibacka, Anca Sînă Serea, Silviu Țolu și Lili Sandu, Elena Gheorghe, Roxana Ciuhulescu și Amalia Enache au povestit cum s-au desfășurat cele mai mari căderi nervoase ale copiilor lor.

Nicole Cherry a menționat faptul că cea mai mare criză de plâns pe care a avut-o fiica ei a fost în perioada în care Anastasia avea colici. Aceasta a explicat cum a depășit momentul, susținând că încă nu a găsit cea mai bună metodă care să funcționeze cu adevărat.



„Cred că în perioada colicilor am avut parte de multe crize de plâns. Am luat-o în brațe și ne-am plimbat cu ea cam peste tot, cu mașina, prin casă, cu tot felul de trucuri. I-am pus acele chestii cu sâmburi de cireși pe burtică. Sunt multe metode prin care poți preveni sau ameliora durerile de colici, dar eu încă n-am găsit ceva care să funcționeze cu adevărat. Dacă știu mămicile, să îmi scrie, pentru că nu mă opresc la un singur copil”, a spus Nicole Cherry.

Și Andreea Ibacka a spus care a fost cel mai problematic moment în ceea ce privește plânsul celor mici. Se pare că Namiko este cea care a avut o criză de plâns chiar înainte de a merge la grădiniță.

„S-a întâmplat chiar recent cu cea mare. Cu ea este o etapă foarte challenging (provocatoare), ne trece prin toate stările într-un singur minut. Suntem în etapa în care încercăm să ne acomodăm cu grădinița și practic în fiecare zi o luăm de la capăt, în fiecare dimineață avem același discurs, aceeași discuție în care ea îmi spune că nu mai vrea la grădiniță...”, a spus Andreea Ibacka. 

VEZI MAI MULTE ÎN MATERIALUL VIDEO DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni