• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cum își sărbătorește Anca Sînă-Serea ziua de naștere și ce cadouri a primit. „La noi în familie există o tradiție”

Cum își sărbătorește Anca Sînă-Serea ziua de naștere și ce cadouri a primit. „La noi în familie există o tradiție”

Anca Sînă-Serea împlinește astăzi 42 de ani. Vedeta a fost invitată, astăzi, în platoul Vorbește lumea, alături de soțul ei. Cei doi au participat la provocarea emisiunii „Testul pantofului”, dezvăluind detalii mai puțin cunoscute despre ei. 

Mamă a șase copii, Anca Sînă-Serea este sărbătorita zilei de astăzi. Vedeta de televiziune împlinește 42 de ani. La Vorbește lumea, Anca a menționat ce surpriză i-au făcut copiii cu ocazia aniversării: 

„La noi în familie tradiția stă în felul următor: ne sărbătorim, de fiecare dată, la miezul nopții, cu toată familia.Cei mici mi-au făcut tot felul de felicitări, cântecele, mi-au adus flori. Au economisit bănuții lor de buzunar și mi-au făcut tot felul de mici surprize. Au fost super simpatici. Moise abia a învățat să scrie și mi-a scris pentru prima dată „Mama, te iubesc!”. S-a chinuit acolo și a desenat. Acestea au fost cele mai frumoase cadouri”.

Adi Sînă a menționat că soției lui îi plac cadourile din zona fashion - pantofi, rochii. 

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus.

„O filă nouă în povestea vieții mele, pentru care sunt nespus de recunoscatoare! 41 devine începând de acum 42, doar o cifra face diferența, dar în această cifră s-au adunat bucurii și tristeți, reușite și esecuri, dar mai ales muncă și efort susținut pentru a-mi realiza visele, precum și nenumărate clipe magice alaturi de familie și cei dragi. Chiar dacă timpul trece, mă simt din ce în ce mai dornică să învăț, să descopaăr, să evoluez și mă încântă toate proiectele noi și interesante în care sunt implicată. Vă mulțumesc așadar vouă, celor care mi-ați fost alături 41 de ani și vă întâmpin cu mai multă energie, pasiune și iubire de anul acesta. Rămas bun 41, bine ai venit 42, te aștept cu brațele și inima deschisă!”, a scris Anca Sînă-Serea pe pagina ei de socializare, urmărită de peste 400.000 de oameni. 
 

„La mulți ani, iubita mea soție! Sunt atât de norocos să te am lângă mine și să te pot numi partenera mea de viață. Îți doresc o zi plină de bucurie, iubire si împlinire, cu multe surprize placute și tot ceea ce îți dorești. Sper să ne bucurăm împreună de această zi specială și să avem o viață lungă și fericită împreună. Te iubesc din tot sufletul!, i-a scris soțul ei. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adrian Sina (@adriansina)


Sursă foto: Instagram/ anca_sina_serea
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni