• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cum s-au îmbrăcat Emily Burghelea, Majda și Cosmina Păsărin în prima lor ediție de Vorbește Lumea

Cum s-au îmbrăcat Emily Burghelea, Majda și Cosmina Păsărin în prima lor ediție de Vorbește Lumea

Emily Burghelea, Majda și Cosmina Păsărin sunt fetele de la Vorbește Lumea care le pregătesc telespectatorilor cele mai fresh subiecte de discuție. Iată cum s-au prezentat cele trei în prima lor ediție a emisiunii!

Emily Burghelea, Majda și Cosmina Păsărin, pline de energie pozitivă și voie bună, au pășit cu încredere, dar și cu emoții în platoul emisiunii Vorbește Lumea. Cele trei fete vor fi prezente pe micile ecrane de luni până vineri, de la ora 10:30, pe ProTV pentru a aduce buna dispoziție în casele telespectatorilor. Astăzi, fetele de la Vorbește Lumea au avut prima lor ediție în cadrul căreia au dezbătut subiecte extrem de interesante, alături de invitați de renume.

Ele nu doar că au reușit să facă atmosferă, ci au oferit și o imagine extrem de frumoasă oamenilor de acasă. Emily Burghelea, Majda și Cosmina Păsărin au fost atente la alegerea ținutelor pentru prima ediție Vorbește Lumea.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vorbeste Lumea (@vorbeste_lumea_oficial)


Astfel, Emily a purtat un crop-top alb, un sacou scurt până în talie portocaliu, pantaloni scurți din denim și a accesorizat întreaga ținută cu o pereche de ciocate albe lungi, dar și cu cercei sclipitori. 

Majda a ales să poarte o rochie roz pal, cu nasturi prețioși, accesorizată cu o pereche de sandale violet, dar și cu o coroniță interesantă, din diverse pietre semi-prețioase.

În ceea ce o privește pe Cosmina Păsărin, ea a mers pe un stil diferit față de cel al colegelor. Într-un costum albastru, accesorizat cu un cardigan subțire de vară în nuanțe asemănătoare și cu pantofi cu toc înalt, a reușit să atragă toate privirile! 

Cele trei fete de la Vorbește Lumea au avut parte de o ediție absolut incredibilă în cadrul căreia au discutat cu invitați de renume. În clipul video de mai sus, ele au fost fascinate de numărul de magie făcut de Alex Furman, fostul concurent Românii au Talent.

VEZI MAI MULTE ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni