• PRO TV
  • Asa eviti sa te ingrasi. Plus: Riscurile la care te expui daca mananci tarziu

Asa eviti sa te ingrasi. Plus: Riscurile la care te expui daca mananci tarziu

Asa eviti sa te ingrasi. Plus: Riscurile la care te expui daca mananci tarziu

Cercetatorii au realizat un studiu privind persoanele care mananca mai tarziu si cele care mananca mai devreme. Studiul a relevat riscurile la care se expun cei care obisnuiesc sa amane luarea unei mese.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 420 de persoane supraponderale, care au urmat un tratament de 20 de saptamani in Spania pentru a pierde din greutate, informeaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Cercetatori de la "Brigham and Women's Hospital" din Boston si de la Universitatea din Murcia au evaluat rezultatele.

Studiul a aratat ca cei care obisnuiesc sa ia principala masa a zilei mai devreme au sanse mai mari sa evite obezitatea.

De asemenea, cei care mananca tarziu, in noapte, pierd mai putine calorii decat cei care mananca mai devreme.

Cei care mananca mai tarziu nu numai ca au sanse mai mici sa evite obezitatea, dar se expun riscului de a se imbolnavi de diabet.

"Acesta este primul studiu care demonstreaza ca ora mesei are efect asupra pierderii kilogramelor", a declarat Dr. Frank Scheer de la "Brigham and Women's Hospital".

"Rezultatele noastre indica faptul ca cei care mananca mai tarziu au o rata de pierdere a kilogramelor mai mica decat cei care mananca mai devreme, ceea ce inseamna ca alegerea orei mesei este un fapt important intr-un program de slabire", a mai precizat Dr. Frank Scheer.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni