• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cum să-ți organizezi bagajul pentru călătorie. Sfaturile influencerului Carmen Negoiță

Cum să-ți organizezi bagajul pentru călătorie. Sfaturile influencerului Carmen Negoiță

Invitată în platoul "Vorbește Lumea", influencerul Carmen Negoiță a vorbit despre sejurul petrecut în Miami, dar și despre modul în care își organizează bagajul pentru avea cât mai multe lucruri.

"Sunt maniacă cu organizarea, să știi. Și sertare și peste tot eu sunt foarte maniacă și totul are o logică că să nu distrug lucrurile și atunci încerc să păstrez totul cât mai perfect", a recunoscut Carmen Negoiță.

Alături de Lili Sandu, influencerul a început să explice cum își organizează bagajul pentru vacanță, exemplificând cu ajutorul garderobei sale modul în care își așază pălăriile, gențile, lenjeria intimă sau alte articole de îmbrăcăminte în bagaj.

"Pălăriile, toată lumea zice cum cari pălării. Genul acesta de pălării sunt puse una în alta perfect și întotdeauna le umplu. Uite am aici câteva haine care nu se cocoloșesc sau lenjerie intimă folosesc, o bustieră, costume de baie, deci trebuie să fie perfect perfect, și o puneți așa. Încercați să o puneți în partea de sus, vă orientați după roțile valizei."

"Ce sunt truse, machiaje, tot le punem în partea de jos, gentile de asemenea, de obiei folosesc două tipuri. Bagajul îl construiesc în jurul genților și pantofilor pentru că ele cântăresc cel mai mult".

"Încerc să folosesc, de exemplu, cu o pereche de încălțări și o geantă minim trei ținute, cam asta este logica, pentru că altfel nu ai cum să cari pentru fiecare ținută o geantă și o pereche de pantofi".

Vezi în materialul video de mai sus cum iți poți organiza bagajul pentru vacanță.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni