• PRO TV
  • Damian Drăghici, concert cu distanțare fizică la Arenele Romane. Toate regulile de acces

Damian Drăghici, concert cu distanțare fizică la Arenele Romane. Toate regulile de acces

Damian Drăghici, concert cu distanțare fizică la Arenele Romane. Toate regulile de acces

Damian Drăghici & Brothers și invitații săi vor cânta la Arenele Romane din București în zilele de 28, 29 și 30 septembrie, de la ora 20:00. 

Reguli stricte de acces la concertul aniversar „MULȚUMESC! #iamgrateful”, organizat de Damian Drăghici pentru a sărbători 50 de ani. Artistul și invitații săi vor susține trei reprezentanții la Arenele Romane din București, în zilele de 28, 29 și 30 septembrie 2020. Toate concertele încep la ora 20:00.

Ca urmare a situației provocate de pandemia COVID-19, evenimentul, programat inițial la Sala Palatului, va avea loc în aer liber, cu reguli de distanțare fizică și de verificare a stării de sănătate a participanților. Iată toate regulile de acces!

Spectatorii sunt rugați să se prezinte în timp util în zona de concert pentru efectuarea triajului epidemiologic. Porțile se vor deschide cu o oră înainte de spectacol pentru a trece mai ușor de formalitățile de acces. Spectacolul începe la ora anunțată (20:00).

Efectuarea triajului epidemiologic, va consta în:

măsurarea temperaturii prin termometru noncontact (temperatura înregistrată nu trebuie să depășeasca 37,3 grade Celsius); 

observarea semnelor și simptomelor respiratorii (de tipul: tuse frecventă, strănut frecvent, stare generală modificată);

dacă temperatura înregistrată depășește 37,3 grade Celsius, se va repeta măsurarea temperaturii, după o perioadă de 2-5 minute de repaus; 

dacă se constată menținerea unei temperaturi mai mari de 37,3 grade Celsius sau/și prezența altor simptome respiratorii, organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul în locație al persoanelor care nu îndeplinesc aceste criterii legale de acces.

Atenție! Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în zona de concert.


Accesul în spațiul de desfășurare a evenimentului se va face cu respectarea de către participanți a distanței de minimum 1,5 m.

Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării de mască (medicală/non-medicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Spectatorii sunt rugați să evitați pe cât posibil deplasarea în locație; ieșirea din zona alocată (spațiu/sector) se poate face doar în următoarele situații: 

Deplasarea la toaletă; 

Urgență medicală;

Deplasarea pentru aprovizionare cu mâncare/ băuturi din zona special amenajată;

Pentru a evita aglomerația în zona de food court se recomandă ca o singură persoană să efectueze aprovizionarea pentru tot grupul;

În cazul efectuării acestor deplasări, spectatorii sunt obligați să respecte distanța de minimum 1,5 metri față de celelalte persoane.

Persoanele care, din motive obiective, nu au putut intra în posesia biletului electronic retrimis de către agenția de bilete, sunt rugate să trasnmită un email pe adresa [email protected] în care să specifice datele de contact precum și numele agenției de bilete de la care au procurate, până duminică, 27 septembrie 2020, în vederea soluționării. 

Vezi și VIDEO: Marius Manole dă din casă: „Nu mi-a venit să cred când am auzit!" - Trending Review cu Daragiu - episodul 39

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni