• PRO TV
  • Damian Drăghici, despre mesajul ultimei piese lansate împreună cu Maia Morgenstern. Cum se vede România prin ochii artistului

Damian Drăghici, despre mesajul ultimei piese lansate împreună cu Maia Morgenstern. Cum se vede România prin ochii artistului

Damian Drăghici, despre mesajul ultimei piese lansate împreună cu Maia Morgenstern. Cum se vede România prin ochii artistului

Damian Drăghici împreună cu Maia Morgenstern au lansat recent o piesă intitulată "Pentru Români", o piesă cu un mesaj foarte puternic și o colaborare de excepție între doi artiști de mare anvergură.  

Tuturor ne place România, cu bune, cu rele, aici este locul unde ne-am născut, unde am adunat amintiri și locul unde-i avem pe toți cei dragi. Din dragoste pentru țară a pornit și proiectul lui Damian Drăghici, un "altfel" de piesă mi-ar plăcea să-i spun, cu un mesaj care nu putea fi mai bine interpretat, decât de Maia.

Damian a studiat în strainatate, a locuit în Los Angeles, a reușit să scape din România comunistă într-o vreme în care nici nu îndrăzneai să visezi la mai mult, iar cu toate astea, artistul recunoște că întotdeauna avut o slăbiciune pentru munții, apele, și peisajele din țara noastră. "Îmi erau întotdeauna în minte că un loc superb, feeric."

Întrebat dacă este o piesă manifest, având în vedere versurile, Damian ne-a dezvăluit totul într-un interviu în exclusivitate pentru site-ul protv.ro.

VEZI VIDEO, MAI JOS

"Piesă intitulată "pentru români" este remix la ceea ce am cântat acum 3 săptămâni pe balcon. În timp ce lucram la piesă împreună cu co-producătorul meu, ne-am gândit că ar fi foarte fain să avem câteva mesaje de încurajare. Am contactat-o pe Maia Morgenstern și am rugat-o frumos dacă ar vrea să scrie câteva versuri de încurajare și să le și recite. Am preluat înregistrarea ei și am pus-o în computer, am editat-o și asta a ieșit!

Cu Maia îmi place la nebunie să lucrez, sunt un mare fan al ei și o respect enorm pentru toate realizările ei. O consider una dintre cele mai mari actrițe ale generației ei, și a României în general. 

A acceptat propunerea imediat, de mult ne amenințam unul pe celălalt că o să colaborăm, și chiar cu câteva zile înainte să lansăm piesa am avut și un live pe facebook, unde ea a recitat ceva din Psalmul 32, iar eu am cântat cu naiul, am acompaniat-o."

Ce-ar schimba Damian Drăghici în România, dacă ar avea ocazia:



Sursa foto: Instagram Damian Draghici


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni