• PRO TV
  • Damian Drăghici și-a cerut iubita în căsătorie, la TV: „Pe bune? Puteai să nu faci asta la televizor?”

Damian Drăghici și-a cerut iubita în căsătorie, la TV: „Pe bune? Puteai să nu faci asta la televizor?”

Damian Drăghici și-a cerut iubita în căsătorie, la TV: „Pe bune? Puteai să nu faci asta la televizor?”

Damian Drăghici și-a surprins prietenii și cunoscuții, în direct la Vorbește lumea. Însă, muzicianul a șocat-o cel mai mult pe Cristina Stroe, colega sa de trupă de care s-a îndrăgostit până peste cap în urmă cu un an, pe care a cerut-o de nevastă în direct.

Muzicianul Damian Drăghici (48 de ani) a vrut să-și surprindă plăcut iubita în emisiunea Vorbește lumea de la PRO TV. Însă, liderul grupului Damian Brothers a șocat-o de-a dreptul pe Cristina Stroe, care nu se aștepta să primească inelul de logodnă într-o emisiune televizată. Damin Drăghici, care fusese invitat de Cove și Adela Popescu să vorbească despre cariera lui de succes, le-a mărturisit celor doi că a divorțat de soția lui în cursul acestui an pentru a face loc unei alte povești de dragoste. 

„La începutul anului lucrurile s-au schimbat în viața mea mult. Am și divorțat anul acesta, de fosta mea soție, și anul acesta am cunoscut pe cineva și vreau să o cer în căsătorie”, a spus Drăghici, în timp ce se deplasa, cu un inel în mână, spre membrii trupei sale. Aleasa inimii lui este Cristina Stroe, o tânără artistă care face parte din grupul Damian Brothers.

Tânăra, care are o relație cu Damian Drăghici de circa un an, a rămas înmărmurită la propunerea muzicianului, pe care l-a ținut secunde bune în genunchi și cu mâna întinsă. „Pe bune? Voi știați toți? Ce ai făcut? Ă.. ok. De ce ai făcut asta? Nu eram pregătită pentru așa ceva. Puteai să nu faci asta la televizor?”, au fost reacțiile emoționante ale Cristinei, la cald. Vezi momentul mai jos! (de la minutul 5)


Mai târziu, artista a reacționat pe Facebook, declarându-se măgulită de gestul lui Damian Drăghici, care i-a oferit unul dintre cele mai emoționante momente din viața ei.

„În ultimul an am învățat că dragostea trebuie trăită, simțită și mai puțin expusă sau transpusă în cuvinte, căci atunci când vine vorba de mine și de Damian, nonverbalul dintre noi este mai puternic decât verbalul altora. În ceea ce privește ultimul an a fost unul plin de provocări, de încercări, dar și de realizări, un an în care am simțit mai mult, am trăit fiecare clipă și am iubit intens, toate astea alături de bărbatul pe care îl am lângă mine. (…)

Cu siguranță unul dintre cele mai emoționante momente din viața unui cuplu este, fără doar și poate, cererea în căsătorie. Nu m-am așteptat că acest lucru să se întâmple nici o secundă, mai ales în contextul în care ne aflam, la televizor. Simțindu-mă copleșită de fosta relație, nu mi-a trecut prin cap absolut deloc că un lucru atât de special și intim să fie făcut public, așa că m-am blocat și nu am știut cum să reacționez. Știam că Damian este spontan și imprevizibil, însă nu m-am gândit la asta. Dincolo de urcușurile și coborâșurile din relația noastră, două lucruri esențiale ne-au unit: dragostea ne-a făcut să trecem peste orice obstacol și pasiunea și viziunea comună pe care o avem pentru muzică. Tot ce simt și tot ce pot să spun se rezumă la faptul că sunt fericită, iubesc și sunt iubită. Damian Drăghici, îți mulțumesc că exiști!”, a scris Cristina.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni