• PRO TV
  • Dana Rogoz, de urgență cu fetița la spital: "Lia mea e puțin supărată acum"

Dana Rogoz, de urgență cu fetița la spital: "Lia mea e puțin supărată acum"

Dana Rogoz, de urgență cu fetița la spital: "Lia mea e puțin supărată acum"

Dana Rogoz a anunțat pe Instagram că a ajuns de urgență la spital cu fetița ei în vârstă un an și jumătate. 

Vedeta a postat pe Instagram:

„Lia mea e puțin supărată acum, căci a căzut și s-a lovit la mâna dreaptă. Dar tocmai ce am ieșit de la spital și vestea bună e că nu necesită ghips, nu e nimic grav, ci trebuie doar să avem grijă să își revină încet-încet. Azi își mânca supa cu mâna stângă și își ținea paharul cu dinții, ca să nu își folosească dreapta. Și-o proteja, micuța. Of”.
 

Alături, a postat și o imagine cu fiica ei în cărucior, poză în care superba Lia nu zâmbește deloc, ca în alte fotografii.


Fiica Danei Rogoz impresionează peste tot cu frumusețea și gingășia ei, iar o fotografie cu aceasta s-a viralizat pe Instagram. Poza a strâns sute de mii de like-uri și share-uri, iar Dana a rămas surprinsă. Acum ceva vreme, chiar povestea:

Nu aveam nicio idee că urmează să facă turul lumii, din America și până în Vietnam. Sute de mii de like-uri și share-uri în doar câteva zile, în toate limbile pământului. (...) Primesc mesaje de peste tot din lume pentru ea. Un bărbat din Mexic mă roagă să o filmez, cadou de ziua soției sale. (...) Ieri, o doamnă din Armenia îmi scria că vrea să ajungă în România pentru a o întâlni pe Lia, înainte de a naște, urmând ca fetiței ei să îi pună același nume. Sincer, Radu și cu mine nici nu știm cum să reacționăm. Probabil e un har al ei și vom înțelege pe parcurs cum să o ghidăm în viață, pentru a-i aduce fericire."

Vezi și video:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni