Daniela Gyorfi, probleme mari cu implanturile mamare. Artista se pregătește de operație

13 Mai 2021, 13:28

Autor: Alina Popa

Daniela Gyorfi a fost prezentă în platoul emisiunii Vorbește lumea și le-a povestit gazdelor că se pregătește de o nouă operație. Artista este nevoită să-și schimbe pentru a treia oară silicoanele. 

Daniela Gyorfi se numără printre primele vedete de la noi care și-au pus silicoane. Se întâmpla în anul 2000, iar vedeta spune că dacă ar fi știut că vor exista și consecințe s-ar fi gândit de două ori înainte să-și mărească bustul. “Dacă ar fi acum să dau timpul înapoi, cred că undeva la 70% nu mi-aș mai face”, a spus cântăreața.

Artista urmează să se opereze curând, după ce implantul de la unul dintre sâni s-a spart și resimte dureri puternice. “Nu știu, cred că n-am fost cuminte. Mi-a explodat... nu mi-a explodat. Mi s-a fisurat probabil. Clar trebuie să mi le schimb cât de repede pot. Partea dreaptă se vede. Mă doare și se vede că a ieșit, nu știu, s-a întâmplat ceva și mi-a crăpat pur și simplu proteza. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat”, a declarat Daniela Gyorfi.

Cântăreața a mărturisit că după moartea mamei ei a prins frică de anestezie. “Recunosc că-mi este frică și eu sunt o tipă destul de puternică. Mi s-a întâmplat chestia asta după ce a murit mama, pentru că te gândești dacă ți se întâmplă. (…) Mi-e frică de anestezie și plus că noi artiștii avem probleme cu corzile vocale. Nu este o anestezie ca la orice om normal. Trebuie protejate corzile vocale, că abia mi le-am refăcut. Aveam tot timpul o răgușeală. A trebuit să fac tratamente”, a mai spus Daniela.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies