• PRO TV
  • De ce s-au despărțit Cristian Boureanu și Laura Dincă. "Nu mai există cale de împăcare"

De ce s-au despărțit Cristian Boureanu și Laura Dincă. "Nu mai există cale de împăcare"

De ce s-au despărțit Cristian Boureanu și Laura Dincă. "Nu mai există cale de împăcare"

La începutul lunii august, Cristian Boureanu a anunțat că el și iubita lui, Laura Dincă, au decis să se despartă, dar n-a oferit alte detalii.

Cristian Boureanu și Laura Dincă trebuia să se căsătorească, după ce fostul politician a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în 2019. Iată că lucrurile nu au funcționat așa cum sperau și, după 6 ani de relație, aceștia s-au despărțit. 

Nu se știe dacă diferența de vârstă de 24 de ani dintre ei și-a spus cuvântul, dar Laura Dincă a dezvăluit că pur și simplu nu s-au mai înțeles:  ”Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Oricum, am rămas în relații foarte bune, vorbim zilnic, ne și vedem uneori. Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare. Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună”, a declarat aceasta pentru Fanatik

Sursa foto: Facebook Laura Dincă

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni