• PRO TV
  • Decizia familiei lui Jane Marczewski după moartea concurentei de la America’s Got Talent

Decizia familiei lui Jane Marczewski după moartea concurentei de la America’s Got Talent

Decizia familiei lui Jane Marczewski după moartea concurentei de la America’s Got Talent

Jane Marczewski de la America’s Got Talent a lansat un apel public pentru colectarea de fonduri, necesare luptei sale cu boala. Peste 10.500 de oameni au ajutat-o să-și plătească tratamentele. Donațiile au ajuns la 700.000 de dolari și suma este în creștere, chiar dacă tânăra a încetat din viață.

Mobilizare generală, peste Ocean, pentru Jane Marczewski care, în vara anului 2021, își anunța fanii că are nevoie de ajutor financiar pentru a lupta cu boala. Atunci, ea a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a-și putea plăti tratamentele costisitoare, care nu erau acoperite de asigurarea sa de sănătate.

Spera să strângă 30.000 de dolari, însă suma colectată a ajuns la 700.000 de dolari. Cel mai generos donator, care a vrut să rămână anonim, i-a trimis în platforma GoFunMe.com nu mai puțin de 50.000 de dolari.

Însă Jane Marczewski a fost răpusă de cancer la 19 februarie 2022, iar o mare parte a fondurilor strânse nu a mai putut fi cheltuită. Admiratorii ei continuă să doneze sume impresionante de bani.

Citește șiVIDEO Jane Marczewski de la America’s Got Talent a lăsat un mesaj de adio pentru cei care au cunoscut-o

Familia concurentei de la America’s Got Talent a decis să creeze o fundație prin care să folosească fondurile colectate pentru a ajuta pacienții diagnosticați cu cancer să-și achite tratamentele.

Veniturile din acest fond vor fi folosite pentru a onora memoria lui Jane, permițând visului și inspirației ei să influențeze milioane de de oameni”, se arată pe site-ul campaniei. Aici s-au strâns deja peste 28.000 de dolari, însă mai sunt mulți bani strânși în cadrul colectei demarate de Jane însăși.

Jane Marczewski, cunoscută ca artist sub numele Nightbirde, a primit Golden Buzz la America’s Got Talent în 2021. În ciuda acestui fapt, ea a fost nevoită să se retragă din concurs ca urmare a agravării stării de sănătate.

Membrii juriului emisiunii, în frunte cu Simon Cowell, au transmis condoleanțe familiei.

Fotografii: AGT/YouTube/@nightbirde

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni