• PRO TV
  • Decizia luată de Vlăduța Lupău după ce a cucerit internetul cu noua melodie! Ce a făcut cu soțul ei

Decizia luată de Vlăduța Lupău după ce a cucerit internetul cu noua melodie! Ce a făcut cu soțul ei

Decizia luată de Vlăduța Lupău după ce a cucerit internetul cu noua melodie! Ce a făcut cu soțul ei

La începutul lunii martie, Vlăduța Lupău a lansat o nouă melodie, „Bate vântul bate”, care a ajuns rapid la inimile fanilor și a fost numărul 1 pe YouTube, în trending.

În prezent, piesa are peste 3,5 milioane de vizualizări și a coborât câteva locuri în top, însă artista a avut mai multe mesaje în mediul online prin care le mulțumea fanilor ei că s-au îndrăgostit rapid de melodie.

În urmă cu doar câteva zile, când melodia „Bate vântul bate” încă se afla pe primul loc în trending, Vlăduța Lupău a decis, alături de soțul ei și alți prieteni, să plece în vacanță în Mexic.

Odată ajunsă la destinație, Vlăduța Lupău a început să posteze pe Instagram mai multe fotografii și filmulețe din vacanță, dorind astfel să le arate fanilor ei că profită din plin de zilele însorite care sunt în alte țări.

Imaginile postate de artistă au fost pe placul celor aproape 500.000 de urmăritori pe care Vlăduța Lupău îi are pe Instagram, fiecare fotografie în parte reușind să adune zeci de mii de like-uri și sute de comentarii.

foto: PRO TV; Instagram Vlăduța Lupău

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni