• PRO TV
  • Declarații neașteptate despre familia lui Putin: „Alina Kabaeva nu este nici amanta şi nici soţia preşedintelui rus”

Declarații neașteptate despre familia lui Putin: „Alina Kabaeva nu este nici amanta şi nici soţia preşedintelui rus”

Declarații neașteptate despre familia lui Putin: „Alina Kabaeva nu este nici amanta şi nici soţia preşedintelui rus”

Mult timp s-a vehiculat informația că Vladimir Putin ar fi căsătorit, în secret, cu fosta gimnastă Alina Kabaeva și că ar avea împreună trei copii. Recent, un opozant al liderului a declarat într-un interviu că totul este doar un mit. 

Ilya Ponomarev, fost deputat în Duma de Stat, a acordat un interviu cunoscutului jurnalist ucrainean Dmitri Gordon. Printre alte teme, el a vorbit despre relația lui Vladimir Putin cu fosta gimnastă și deputat Alina Kabaeva, scrie gordonua.com

„E o operaţiune de acoperire. Am multe dovezi că ea nu îi este soţie. Şi cred că copiii pe care îi are nu sunt copiii lui Putin. Îndeplineşte o anumită sarcină importantă. Desigur, ea cu Putin sunt prieteni buni, dar ea joacă un rol de faţadă, de acoperire"
, a declarat Ilya Ponomarev.

Fostul deputat rus a refuzat să divulge cine este tatăl copiilor fostei gimnaste despre care s-a spus mult timp că ar fi amanta liderului de la Kremlin.

Ilia Ponomariov a fost singurul membru al Dumei de Stat din Rusia care a votat împotriva anexării Peninsulei Crimeea de către Moscova, în 2014.

Primele zvonuri despre relația președintelui rus cu fosta gimnastă Kabaeva au apărut în aprilie 2008, când un tabloid a scris că Putin și Kabaeva se pregătesc de nuntă. Drept răspuns, Putin a declarat că: „niciun cuvânt din cele scrise nu este adevărat”. Materialul pe această temă l-a deranjat într-atât de mult pe liderul rus, încât ziarul a fost închis.

Vladimir Putin a menționat într-un interviu pentru agenția TASS că nu dorește să vorbească despre familia sa, din motive de securitate. 

El spune că politica din occident încurajează prezentarea membrilor familiei, dar „noi nu suntem în acceași situație, să ne batem capul cu acest teatru”. „Noi trebuie să ne comportăm ca niște oameni maturi. Să fim serioși. Asta e în primul rând. Îl al doilea rând- se pune problema de securitate. Despre asta nu trebuie să uităm. Eu la asta mă gândesc”, a explicat Putin. 

În 2017, într-un interviu acordat regizorului american Oliver Stone, acesta a recunoscut că este bunic și că și-ar dori să petreacă mai mult timp cu nepoții. 

Vladimir Putin are doi copii recunoscuți oficial, Maria, în vârstă de 37 de ani și Katerina, 35 de ani, ambele fete de la prima soție, Ludmila. În aprilie 2013, Putin a anunțat public că a divorțat de soția sa Ludmila, după un mariaj de 30 de ani.

 

Sursă foto: Getty Images, Instagram

Vezi și: Theo Rose, foarte emoționată să fie unul dintre antrenorii de la Vocea României



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni