• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Denisa și Raluca de la Bambi, succes fulminant în afaceri. Ce planuri au surorile pentru 2023

Denisa și Raluca de la Bambi, succes fulminant în afaceri. Ce planuri au surorile pentru 2023

Denisa și Raluca, surorile de la Bambi, au renunțat la muzică în urmă cu câțiva ani și s-au lansat în afaceri, iar acum culeg roadele muncii lor. 

Denisa spune că este împlinită atât pe plan profesional, cât și personal, și pentru anul 2023 își dorește doar să găsească un echilibru în viața sa. 

“E frumos când ai pe cineva acolo, care să te încurajeze când mai cazi psihic, pentru că normal că drumurile astea sunt pline de provocări, sau alături de care să sărbătorești reușitele. Anul ăsta a fost pentru mine, cel puțin, după patru ani nebuni de muncă, a fost anul în care am avut revelația și mi-am dat seama că trebuie să încep să aduc un pic de echilibru în viață și că trebuie să încep să mă gândesc la ce vreau, la ce-mi doresc și este cred începutul. Pentru că pentru 2023, asta e cea mai mare dorință a mea: să reușesc să aduc acest echilibru în familia noastră. Mă refer la timp, la felul în care îmi dozez timpul pentru că excesele nu sunt bune”, a mărturisit vedeta. 

Denisa și soțul ei, afaceristul Mircea Brânzei, și-ar dori să devină părinți în noul an. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și spun că-n 5 ani de zile nu au stat despărțiți nici măcar o zi. 

Vezi în materialul VIDEO de mai sus ce planuri are Raluca Tănase în noul an


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni