• PRO TV
  • Dezbatere aprinsă la Lora pe Instagram: avea sau nu bikini? Fanii, surprinși de filmarea artistei

Dezbatere aprinsă la Lora pe Instagram: avea sau nu bikini? Fanii, surprinși de filmarea artistei

Dezbatere aprinsă la Lora pe Instagram: avea sau nu bikini? Fanii, surprinși de filmarea artistei

Cu peste 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram, Lora este, fără doar și poate, una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră în mediul online și nu numai.

Dorind să le mulțumească fanilor ei că îi sunt alături și anunțând că firma ei de cosmetice a împlinit un an, Lora s-a filmat pe plajă în Bali, însă vântul i-a jucat feste și i-a ridicat rochia.

„Mi se pare mie sau nu are chiloți si bate vântul se vede ...”, „Bravo, cu păsărica liberă” și „Mi se pare chiar lipsă de respect să ne apari în p....a goală. Pe bune acum... Oricât de dragă mi-ai fi, dar aceasta mi se pare... iacs”, au fost câteva dintre sutele de comentarii pe care fanii le-au lăsat în dreptul clipului video, fiind siguri că artista nu purta lenjerie intimă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial) on

În doar o oră, filmulețul a fost vizualizat de peste 50.000 de persoane, însă printre cei care au comentat s-au aflat și persoane care au observant că Lora purta bikini de culoarea pielii.

„Uitați-vă mai bine, dragilor, si vedeți că poartă lenjerie intimă de culoarea pielii. Imediat săriți cu gura, doar de asta sunteți buni”, a spus o fană.

Când a văzut ce reacții a stârnit din cauza ținutei pe care a purtat-o, Lora a pus pe instastory o fotografie în care arată că poartă bikini, având și un mesaj pentru fani: „Îmi pare rău că stric fanteziile unora. Îmi este milă de femeile care în 2020 nu au auzit sau nu au văzut costume de baie «nude». Am râs. Mulțumesc”.

foto: Instagram Lora

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni