• PRO TV
  • Diana Dumitrescu a parasit Ferma vedetelor

Diana Dumitrescu a parasit Ferma vedetelor

Diana Dumitrescu a parasit Ferma vedetelor

O saptamana plina de tensiuni s-a incheiat in Ferma vedetelor cu multe pareri de rau si lacrimi! Diana Dumitrescu a ales sa mearga la duel cu Narcisa Suciu, iar decizia ei a fost o surpriza pentru toata lumea: „Voi toti ati influentat-o!”, a declarat Narcisa. Dupa un duel plin de tensiune, in care ambele echipe au luptat cu toata forta, Diana a parasit Ferma vedetelor. 

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a reusit sa obtina la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 8.5 puncte de rating si 25.1% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, care a obtinut 4.4 puncte de rating si 12.9% share. Peste 1.6 milioane de telespectatori au urmarit aventurile fermierilor pe tot parcursul emisiunii, iar in minutul de aur de la 21:45, peste 2.3 milioane de telespectatorii au fost cu ochii pe Ferma vedetelor. 

A fost o zi plina pentru fermieri! Pentru o treaba bine facuta, ei au reusit sa ii ia toti banii lui Nea Rata si au primit-o cu cantec pe vacuta Simina – „Azi ne rasfatam!”, a exclamat Daniel Iordachioaie. Nea Pavel le-a mai adus inca cinci oi, astfel gospodaria si responsabilitatile cresc pe zi ce trece. 

Rona Hartner a fost vizitata in exil de Monica Barladeanu si Nea Rata pentru a-i da testul suprem ce ii permite sa se intoarca in ferma! Ea a reusit sa mulga 3 litri de lapte in doar 10 minute si s-a bucurat foarte mult de aceasta realizare: „Doamne, nu imi vine sa cred! Am facut-o si p-asta!”. 

Duelul a fost unul strans si incarcat de tensiune! La prima proba, Muta cartofii, echipele au trebuit sa descarce 150 de kilograme de cartofi cu ajutorul unui cos suspendat. A fost o proba ce s-a desfasurat in viteza, iar Narcisa a reusit sa fie mai rapida si sa castige. 

La cea de-a doua proba, Caramizile, Narcisa si Diana au trebuit sa gaseasca banuti ascunsi in caramizile facute din chirpici. Diana a fost mai norocoasa si a reusit sa egaleze scorul. 

Ce-a de treia proba, Fa-ti scara, a fost una foarte grea si plina de tensiune. Fiecare echipa a trebuit sa construiasca o scara pe care sa se urce pentru a lua stiuletii de porumb atarnati. Echipa Narcisa Suciu – Dragos Mostenescu a terminat prima proba, castigand astfel duelul. 

Pierderea duelului i-a dat Dianei ocazia de a spune ce avea pe suflet: „A fost o experienta extrem de frumoasa, cu bune si cu rele, si ma bucur ca am trait-o. Regret ultimele doua saptamani de tensiuni, imi pare rau ca n-am putut sa ne bucuram mai mult! Imi pare extrem de rau!”. Partenera ei, Majda, a fost complesita de lacrimi si emotii: „E ciudat sentimentul acela cand iti pleaca partenerul! Chiar cred ca esti mai puternic in doi!”. Ea este a doua concurenta care ramane fara partner in competitie.

Sambata aceasta, de la 19:30, pe PRO 2, Andreea Ibacka si Octavian Strunila o vor avea invitata in platoul emisiunii Ferma dupa perdea pe Diana Dumitrescu, a doua concurenta care paraseste Ferma vedetelor. Imagini nemaivazute din casa, momentele ei de slabiciune, emotiile prin care a trecut atunci cand a facut testul de sarcina si cat de dureros a fost momentul aflarii rezultatului sunt doar cateva dintre punctele ce vor fi dezbatute in aceasta sambata la Ferma dupa perdea. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni