• PRO TV
  • Diana Dumitrescu este trimisa la duel la Ferma vedetelor

Diana Dumitrescu este trimisa la duel la Ferma vedetelor

Diana Dumitrescu este trimisa la duel la Ferma vedetelor

Saptamana aceasta in Ferma vedetelor s-a instalat tensiunea, iar presiunea psihica incepe sa puna stapanire pe concurenti. Fiecare dintre ei simte apasarea strategiilor, increderea in ceilalti incepe sa scada si acest lucru da nastere la confuzii, frustrari si refulari ale sentimentelor ce nu au fost exprimate. Dupa o serie de conflicte si neintelegeri, Gratiela Duban, fermierul saptamanii, a ales sa o trimita la duel pe Diana Dumitrescu. 

Diana a acceptat cu inima deschisa pozitia de servitor si era pregatita sa fie trimisa la duel, avand in vedere interactiunea cu familia Duban din ultimul timp. Faptul ca nu i-a fost recunoscuta munca la fatada casei, a determinat-o pe Diana sa nu mai lucreze, ci sa se concentreze pe alte activitati. 

Fiecare dintre ei isi face propriul scenariu in minte, iar jocurile de culise si strategiile ascunse incep sa se instaureze adanc printre fermieri. Mancarea devine o problema reala pentru Gratiela, care trage de echipa pentru a termina saricinile si a primi toti banii de la Nea Rata ca sa poata cumpara alimente. 

Venirea Monicai in ferma a dat frau liber sentimentelor. Nemultumirea si frustrarile au fost spuse liber, iar problemele legate de munca au fost exprimate cu lacrimi in ochi de Gratiela. 

Seara au avut parte de o supriza ce i-a emotionat pe toti si a mai relaxat atmosfera din ferma. Oaia a nascut un miel sanatos pe care l-au botezat Costel. Miracolul unei noi vieti i-a impresionat foarte tare pe fermieri. 

In aceasta seara, de la 21:30, telespectatorii vor fi martorii unui duel incarcat de emotie si tensiune. Diana va alege sa ia la duel o persoana apropiata, iar decizia ei a venit ca o supriza greu de acceptat. Cine va reusi sa castige si sa ramana in cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro, ramane de vazut in aceasta seara, numai la PRO TV. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni