Diana Dumitrescu, lecția asumării după naștere: "În sarcina, am ajuns să cântăresc 78 de kilograme"

04 Octombrie 2021, 15:00

Autor: Cristina Tapu

Actrița Diana Dumitrescu a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea. Ea a povestit despre schimbările surveninte în viața ei odată ce a devenit mamă, dar și despre modul în care a reușit să facă față tuturor provocărilor. 

Diana Dumitrescu a devenit mama unui băiețel pe nume Carol în anul 2019. Bucuria pe care a trăit-o a fost imensă, însă s-a simțit pe alocuri copleșită de noul roul. Cu toate acestea, a reușit să depășească cu brio toate dificultățile, iar astăzi are câteva sfaturi utile pentru viitoarele mămici. 

Diana a mărturisit că s-a luptat cu stări de neputință și cu kilogramele în plus acumulate după sarcină. "Mie mi se pare că social media vinde un fals al vieții fericite și cred că este momentul ca cei care au o influență să arate lucrurile așa cum sunt...suntem oameni, ne îmbolnăvim, nu este totul roz".

Actrița a povestit că trecerea de la viața de femeie singură, cu puține responsabilități importante, la cea de mamă a fost una dificilă pentru ea și a avut nevoie de o bună perioadă de timp pentru a se acomoda. 

"Eu am acceptat foarte greu schimbarea, mi-a luat ceva timp să mă obișnuiesc cu gândul că eu sunt mamă. Nu vreau să sperii viitoarele mămici, doar că tranziția de la o persoană fără responsabilități la mamă, închisă în casă, cu un program...trecerea asta nu este ușoară. Nu este ușoară pentru nimeni", a mărturisit artista.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies