• PRO TV
  • Dr. Dre, obligat de instanță să suporte cheltuielile extravagante ale fostei soții

Dr. Dre, obligat de instanță să suporte cheltuielile extravagante ale fostei soții

Dr. Dre, obligat de instanță să suporte cheltuielile extravagante ale fostei soții

Internat în spital după ce a suferit un anevrism cerebral, Dr. Dre a primit vestea că trebuie să-i plătească fostei soții suma de 2 milioane de dolari, sub formă de ajutor temporar. Procesul de divorț nu s-a terminat.

Dr. Dre, pe numele său real Andre Romelle Young, are parte doar de necazuri la început de an. După ce a fost transportat de urgență la spital în urma unui anevrism cerebral și hoții au încercat să-i spargă casă în timp ce era pe mâna medicilor, rapperul a primit vestea că trebuie să-și ajute cu bani femeia care l-a părăsit.

Instanța a decis ca rapperul să-i plătească lui Nicole Young suma de 2 milioane de dolari sub formă de ajutor temporar după separare, scrie Page Six. Inițial, fosta soție îi ceruse 5 milioane de dolari pentru onorariile avocaților și alte 2 milioane de dolari pe lună pentru cheltuielile sale extravagante. Printre acestea se numără distracțiile, evaluate de Nicole Young la 900.000 de dolari pe lună.

Procesul de divorț dintre cei doi va fi reluat în aprilie, pentru ca Dr. Dre să se poată recupera medical. În tot acest timp, Nicole Young trebuie să se mulțumească cu cele 2 milioane de dolari.

Nicole Young i-a cerut divorțul lui Dr. Dre, după 24 de ani de mariaj. Ea l-a acuzat că e obsedat de control și că nu i-a permis accesul la finanțele lui.

Cei doi au împreună doi copii: un băiat pe nume Truice (24 de ani) și o fată pe nume Truly (20 ani).

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Vedetele PRO, într-o altă ipostază. Cum s-au desfășurat filmările pentru materialele de Crăciun și Revelion

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni