• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Dragoș Bucur, despre experiența „Românii au talent”: “Nu există orgolii între noi ca jurați”

Dragoș Bucur, despre experiența „Românii au talent”: “Nu există orgolii între noi ca jurați”

În emisiunea de astăzi, Vorbește lumea, Cabral a discutat cu actorul Dragoș Bucur despre experiența lui la „Românii au talent”, în calitate de jurat. 

Oamenii au o anumită percepție asupra mea și cred că vor fi foarte surprinși de mine. Aici, la Românii au talent nu sunt cum mă văd ei în mod normal. (…) Vrei sau nu, în emisiunea asta trebuie să îți dai cu părerea și atunci când nu spui ceea ce simți nu e prea bine”, a explicat Dragoș Bucur. 

Cabral a ținut să-l completeze pe actor: “Știu cât ești de exigent cu tine. Ce mă miră este că tu niciodată nu faci observație la alții”. Apoi, Dragoș i-a spus prezentatorului cu un ton ușor ironic că este „foarte diplomat și drăguț”. „Dacă nu spui și lucrurile mai puțin plăcute nu e chiar bine”, a adăugat Dragoș Bucur.

În una dintre filmări a fost o puștoaică foarte bună care mi-a zis așa: «eu m-aștept ca voi, fiind adulți, să îmi spuneți dacă ceva nu e OK. Pentru că dacă voi ca adulți nu aveți puterea să spuneți unui copil că ceva nu e bine, atunci voi greșiți!» Cabral, îți spun sincer că am rămas toți patru muți de uimire. A pus puștoaica aia o presiune pe noi, de nu pot să-ți spun”.

Dragoș Bucur a mai povestit că se înțelege foarte bine cu toți jurații emisiunii „Românii au talent”. “Recunosc că acesta este un avantaj. (...) Fiecare jurat de aici știe exact ce are de făcut. Nu există orgolii între noi. Ceea am mai apreciat este că toți au ținut la glumă”.

Și concurenții sunt foarte buni! În timpul filmărilor, mi s-a zbârlit pielea de vreo șase ori. N-am plâns, dar a fost pe-acolo. M-au surprins cu adevărat!”, a mărturisit juratul.

Luminile sunt aprinse, să înceapă aplauzele! Nu rata, de la 20:30, prima ediție a super sezonului 12 Românii au talent! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO. 

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni