• PRO TV
  • Drake și-a luat avion privat, un Boeing 767, cu 200 milioane de dolari. Cum arată aeronava Air Drake

Drake și-a luat avion privat, un Boeing 767, cu 200 milioane de dolari. Cum arată aeronava Air Drake

Drake și-a luat avion privat, un Boeing 767, cu 200 milioane de dolari. Cum arată aeronava Air Drake

Rapperul canadian de 32 de ani a dezvăluit recent că are propriul său avion, un Boeing 767, care valorează aproximativ 200 milioane de dolari.

Rapperul canadian este renumit pentru stilul său de viață decandent. Acesta deține o serie de autovehicule extrem de scumpe, însă acum a trecut la nivelul următor și și-a luat avion. Și nu orice avion, ci unul incredibil de luxos. 

Citește și: Drake și-a luat husă de telefon din aur alb și diamante, de 400.000 de dolari. Cum arată aceasta

Noul său mijloc de transport are scaune tapițate cu piele naturală, pereți împodobiți cu aur și este imposibil de spațios, având în vedere că are o capacitate maximă de 10 pasageri.

Drake le-a arătat celor 57 de milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram interiorul aeronavei și toate finisajele de milioane. ”Fără închirieri, fără coproprietari, fără împărțit cu alții”.

Cu toate acestea, având în vedere că averea lui Drake se ridică la 140 milioane de dolari, iar Boeing-ul 767 customizat costă mult mai mult, există și un mic secret. 

Conform lui PlaneSpotters, aeronava nu-i aparține în totalitate artistului. Conform firmei canadiene Cargojet: ”Suntem foarte încântați să-l avem pe Drake partener și ambasador și să-i oferim sprijin logistic când este cazul”. ”Sprijinul logistic” se referă, în cazul de față, la faptul că Drake a primit un avion, pentru un preț acceptabil, în schimbul reclamei pe care o face companiei respective. 

Foto: Getty, Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni