• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Echipa Visuri la cheie renovează casa unor oameni al căror destin a fost deturnat de o boală cumplită

Echipa Visuri la cheie renovează casa unor oameni al căror destin a fost deturnat de o boală cumplită

Echipa Visuri la cheie renovează casa unor oameni al căror destin a fost deturnat de o boală cumplită

Fericirea unei întregi familii este în joc, iar echipa Visuri la cheie va da totul pentru a o împlini, miercuri, 25 septembrie, la PRO TV.

Miercuri seară, de la ora 20:30, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi ajung în Râmnicu Vâlcea și vor aduce din nou zâmbete și fericire în familia Ciobănică: Marius, Tatiana și micuța Karina (4 ani) vor avea parte de una dintre cele mai frumoase surprize din viețile lor.

Familia Ciobănică este greu încercată de viață, iar o boală cumplită face ca totul să fie mai complicat. Marius, stâlpul familiei, suferă de scleroză multiplă, iar boala i-a furat echilibrul, independența și puterea de muncă. „La un moment dat, pur și simplu nu-mi mai mergea mâna, mi s-a încleștat. Parcă a picat cerul pe mine. Boala mi-a luat mâna și mi-a luat ce puteam să fac. Mă simt neputincios.” 

Înainte ca boala să pună stăpânire pe viața lui, Marius și Tatiana au început să-și construiască o casă. Odată cu această suferință s-au schimbat și prioritățile lor, Marius nu a putut continua să lucreze pentru căminul lor, iar acum sunt nevoiți să locuiască, toți trei, într-o singură cameră. Fără condiții sau apă curentă, Tatiana este cea care are grijă de locuință, merge la serviciu și cară, zilnic, apă de la fântână.

Poți vedea Visuri la cheie și pe PROTVPLUS.RO, gratuit și integral.

Dragoș Bucur, împreună cu designer-ul de interior Cristina Joia și arhitecții Laura Boghiu și Omid Ghannadi, ne așteaptă miercuri, de la 20:30, într-o nouă ediție Visuri la cheie cu multe momente emoționante, unde povestea fericită a unei familii este umbrită de boala tatălui.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Vezi și VIDEO: Visuri la cheie Ediția a 2-a integral

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni