• PRO TV
  • Ele au fost adevaratele vedete la MTV VMA. Celebritatile de la Hollywood, selfie-uri alaturi de campioanele olimpice la gimnastica 

Ele au fost adevaratele vedete la MTV VMA. Celebritatile de la Hollywood, selfie-uri alaturi de campioanele olimpice la gimnastica 

Ele au fost adevaratele vedete la MTV VMA. Celebritatile de la Hollywood, selfie-uri alaturi de campioanele olimpice la gimnastica 

Simone Biles, Aly Raisman, Madison Kocian si Laurie Hernandez au facut senzatie la MTV VMA, acolo unde au s-au fotografiat alaturi de cele mai tari celebritati de la Hollywood.

Dupa ce au facut senzatie la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, unde au cucerit noua medalii, patru dintre componentele echipei feminie de gimnastica din Statele Unite au participat la MTV VMA.

Tinerele au renuntat la tinutele sport si au aparut pe covorul rosu imbracate in rochii de gala, extrem de frumoase si elegante. 

Gabby Douglas, cea de-a cincea gimnasta din echipa Final Five, nu a putut participa la eveniment din cauza unor probleme medicale, insa colegele ei nu au uitat de ea.

Cele patru au prezentat premiul pentru Best Female Video, castigat de Beyonce, cu care nu au ratat sansa de a se fotografia.

De altfel, Simone, Aly, Laurie si Madison s-au pozat alaturi de cele mai importante vedete la Hollywood, printre care Kim Kardashian, Rita Ora sau Ariana Grande. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni